Cooler Master klar med nyt gaming-headset

Tætsluttende ørekopper, fleksibel metalbøjlekonstruktion, fintfølende mikrofon og passiv støjreduktion gør Cooler Masters nye headset, MasterPulse MH320, til et spændende bekendtskab

Cooler Master har lige lanceret et nyt gaming-headset med tætsluttende ørekopper: MasterPulse MH320. Uanset om man er “maratonspiller” eller blot gamer på “hverdagsniveau”, kan det godt være værd at kigge efter MasterPulse MH320.

Holdbar og selvjusterende hovedbøjle

Med MH320 bliver det nemt for gamere at få deres stemme hørt i kampens hede – samtidig med, at komforten og kvaliteten er i top. Takket være den holdbare – men samtidig fleksible – metalbøjlekonstruktion kan MasterPulse MH320 leve op til kravene hos selv de mest entusiastiske gamere. Den selvjusterende hovedbøjle tilpasser sig gamerens hovedform og -størrelse, og det ultra-lette kunstlæder på ørekopperne og hovedbøjlen sikrer førsteklasseskomfort, uanset om man bruger det til langvarige og krævende spilsessioner eller til mere afslappende lytten.

Høj og klar stemmeførelse

MasterPulse MH320 er udviklet med tanke på, at headsettet skal bruges til stemmechat, og derfor er kvaliteten i top. Hedasettet kommer med en indbygget bi-direktionel mikrofonkapsel, der sikrer høj lydfølsomhed over for stemmer, samtidig med at eventuel baggrundsstøj mindskes. På den måde går ens stemme højt og tydeligt igennem, når man skal lede sit hold til sejr.

MH320s tætsluttende design sikrer en god passiv støjreduktion, så man ikke bliver forstyrret under intense spil. Headsettet leverer 2.0-kanals stereolyd med 40mm drivere og bruger 3,5mm-jackstick, og er derfor klar til brug uden installation af software.

Tilgængelighed og pris

MasterPulse MH320 bliver tilgængelig i løbet af august 2017 til en vejledende udsalgspris på 39,99 Euro (lokale priser er endnu ikke oplyst).

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart