Cooler Master klar med nyt gaming-headset

Tætsluttende ørekopper, fleksibel metalbøjlekonstruktion, fintfølende mikrofon og passiv støjreduktion gør Cooler Masters nye headset, MasterPulse MH320, til et spændende bekendtskab

Cooler Master har lige lanceret et nyt gaming-headset med tætsluttende ørekopper: MasterPulse MH320. Uanset om man er “maratonspiller” eller blot gamer på “hverdagsniveau”, kan det godt være værd at kigge efter MasterPulse MH320.

Holdbar og selvjusterende hovedbøjle

Med MH320 bliver det nemt for gamere at få deres stemme hørt i kampens hede – samtidig med, at komforten og kvaliteten er i top. Takket være den holdbare – men samtidig fleksible – metalbøjlekonstruktion kan MasterPulse MH320 leve op til kravene hos selv de mest entusiastiske gamere. Den selvjusterende hovedbøjle tilpasser sig gamerens hovedform og -størrelse, og det ultra-lette kunstlæder på ørekopperne og hovedbøjlen sikrer førsteklasseskomfort, uanset om man bruger det til langvarige og krævende spilsessioner eller til mere afslappende lytten.

Høj og klar stemmeførelse

MasterPulse MH320 er udviklet med tanke på, at headsettet skal bruges til stemmechat, og derfor er kvaliteten i top. Hedasettet kommer med en indbygget bi-direktionel mikrofonkapsel, der sikrer høj lydfølsomhed over for stemmer, samtidig med at eventuel baggrundsstøj mindskes. På den måde går ens stemme højt og tydeligt igennem, når man skal lede sit hold til sejr.

MH320s tætsluttende design sikrer en god passiv støjreduktion, så man ikke bliver forstyrret under intense spil. Headsettet leverer 2.0-kanals stereolyd med 40mm drivere og bruger 3,5mm-jackstick, og er derfor klar til brug uden installation af software.

Tilgængelighed og pris

MasterPulse MH320 bliver tilgængelig i løbet af august 2017 til en vejledende udsalgspris på 39,99 Euro (lokale priser er endnu ikke oplyst).

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?