Sony klar med gamingskærm til januar

Inzone M3 er en skærm der hører til Sonys nye gamingserke, og den kommer på markedet til januar 2023

Det er ikke så mange måneder siden at Sony lancere at de nu var klar med et gamingbrand, Inzone. Det skulle være baseret på deres viden og erfaring indenfor lyd- og billedteknologi, for at give gameren de optimale muligheder for at fordybe sig i ddres spil.

Nu kommer skærmen Inzone M3 på gaden, og den kommer med HDR-teknologi og en opdateringhastighed på 240Hz i fuld HD, samt en responstid på 1ms GtG. Det er flotte tal og begreber der dækker over en skærm der skulle give spilleren mulighed for at opfange selv de mindste bevægelser i spil.

Herudover dækker den 99% af sRGB-farvespektrummet, hvilket skulle give masser af flotte farver, flotte skygger og gode nuancer, der lover realistiske scener i spil.

Skærmen har også indbygget en Auto KVM Switch, så du kan to pc’er eller en pc og en PlayStation 5, med samme tastatur, mus og headset.

Ikke så overraskende er skærmen udviklet til at passe rigtig godt sammen med PlayStation 5, blandt andet med funktionen Auto HDR Tone Mapper, der automatisk genkender skærmen under opsætningen, og optimerer HDR-indstillingerne i forhold til din PlayStation. Skærmen skifter også automatisk mellem Cinema Mode og Game Mode, når du skifter mellem at se film og spille på din PlayStation 5.

Som sagt kommer skærmen på gaden til januar, og prisen ser lige nu ud til at ende på omkring 6.000 kroner.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.