Ny keyboard/mus kombo fra Logitech

Den første Master Series kombo opgraderer det populære MX Keys S tastatur og den prisvindende MX Master 3S mus

Foto: Logitech

Logitech har netop annonceret lanceringen af MX Keys S Combo, MX Keys S og MX Anywhere 3S – de nyeste tilføjelser til deres Premium Master-serie, som er designet til brugere med avancerede behov, herunder softwareudviklere og kreative fagfolk. Disse nye produkter er udviklet til at hjælpe dig med at opnå den eftertragtede “flow-tilstand”, hvor du føler dig mest produktiv og i harmoni med din kreative proces.

En af de spændende nye funktioner er Smart Actions, som er blevet tilføjet til Logi Options+ softwaren. Denne funktion giver dig mulighed for at automatisere gentagne opgaver med et enkelt tryk på en tast, hvilket strømliner din arbejdsgang og øger din effektivitet. Der er også foruddefinerede Smart Actions tilgængelige, som kan hjælpe med at automatisere almindelige opgaver og hjælpe dig med at få mere ud af din tid.

MX Keys S Combo er den første Master Series-kombo nogensinde og inkluderer det opgraderede MX Keys S Keyboard, den prisvindende MX Master 3S-mus og MX Palm Rest. Denne kombination lover at give dig mulighed for at arbejde hurtigere og mere præcist. Tastaturets smarte baggrundsbelysning og programérbare taster supplerer musens lydløse klik, hurtige og præcise scrolling samt den 8K DPI-sensor, der kan spore på alle overflader, herunder glas.

MX Keys S er et avanceret trådløst tastatur med smart baggrundsbelysning og en lavprofil design, der giver en behagelig skriveoplevelse. Tasterne er formet efter dine fingerspidser og giver dig hurtige og præcise tastetryk. Tastaturet registrerer automatisk lyset i rummet og justerer baggrundsbelysningen for optimal synlighed. Derudover har MX Keys S tre nye taster til tale-til-tekst, mute/unmute-mikrofon og emoji, der hjælper med at forbedre produktiviteten og samarbejdet.

MX Anywhere 3S er en avanceret trådløs mus, der byder på hastighed, præcision og stilhed. Den er perfekt til brugere med avancerede behov, der ønsker ydeevne, bærbarhed og komfort overalt. Musen er udstyret med MagSpeed elektromagnetisk scrolling og Quiet Click-teknologi, der gør klikningen mere støjsvag end tidligere modeller. Med en optisk sensor med 8000 DPI kan musen spore på stort set alle overflader, herunder glas.

Logitech fortæller i pressemeddelelsen, at de er engageret i bæredygtighed og har taget skridt til at reducere deres CO2-påvirkning. De nye MX-produkter indeholder således plastikdele fremstillet af certificeret post-consumer genbrugsplast og aluminiumspladen er fremstillet med vedvarende energi i stedet for fossile brændstoffer. Papiremballagen kommer fra FSC-certificerede skove og andre kontrollerede kilder. Ved at vælge disse produkter støtter du en forsvarlig forvaltning af verdens skove.

MX Keys S, MX Keys S Combo og MX Anywhere 3S kommer på markedet i denne måned, og får priser på hhv. 899 kroner, 1.599 kroner og 749 kroner.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.