Ny Loewe App samler alle de smarte funktioner

Den nye Loewe App - med programguide, tv-streaming, zapping og optagelse via smartphone eller tablet. Nemt og enkelt - også på farten

Hvis du har et Loewe-tv, så er der godt nyt til dig – der er nemlig kommet en ny app. Den nye Loewe App erstatter Loewe Smart Assist App og Loewe Smart tv2move App, og samler alle funktioner i én og samme Loewe App. Med Loewe App bliver alle smartphones og tablets på hjemmenetværket til mobile tv´er.

Loewe-kunder kan nu glæde sig over en endnu mere bekvem underholdningsoplevelse. Den nye Loewe App giver nemlig brugerne adgang til alt indholdet på deres Loewe tv via smartphone og tablet. Det er simpelt og intuitivt. Og Loewe App´ens design afspejler elegant det nye, overskuelige og strukturerede “Loewe os” tv-brugerinterface.

Loewe tv kan betjenes via smartphones og tablets med den nye Loewe App, som netop er lanceret. App´en har integreret elektronisk programguide (EPG), der indeholder oplysninger om tv-programmer op til syv dage før de udsendes.

Via App´en, og Loewes tv-tuner teknologi, er det muligt at se live-tv-programmer på mobile enheder der er tilsluttet hjemmenetværket.

Og med Loewe Mobile Recording funktionen kan tv-programmer optages via den nye App, mens en anden kanal ses live, og det gælder uanset om man er hjemme eller på farten.

Og DR+ funktionen (digital recording) gør det muligt at se indhold, lagret i DR+ arkivet, på Loewe tv’et, en smartphone eller en tablet. Så behøver man aldrig gå glip af sine favoritudsendelser.

Fleksibel, intuitiv og på tværs af enheder

Adskillige Loewe-enheder kan betjenes ved hjælp af Loewe App´en. Alle tv-kanallister synkroniserer automatisk, og Loewe App´en er kompatibel med alle smartphones og tablets med Android (fra version 5,0) og iOS (fra version 8.0).

Den nye Loewe App fungerer med alle Loewe tv´er, fra chassis SL2xx og opefter, som er opdateret med den seneste softwareversion.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?