Ny moto g-familie lover kraftoverskud og høj ydelse

Udover løfter om masser af kraft og hastighed, kommer de nye mobiler også med meget lave priser

De nye modeller Motorola har lanceret er moto g73 5G, moto g53 5G og moto g23. Alle har, ifølge Motorola, et moderne design, og de skulle kunne tage fantastiske billeder og give en dyb lydoplevelse.

moto g73 5G er den største og dyreste af de nye modeller, og Motorola lover at den kan tage gode billeder, selv under vanskelige lysforhold. Det skulle det indbyggede 50MP-kamerasystem sikre, og når lyset virkelig bliver en udfordring, bruger mobilen Motorolas Ultra Pixel-teknologi, der kombinerer hver fjerde pixel til en stor Ultra Pixel.

Den har også en 8MP-sensor, og Motorola lover at den fanger 4x mere end af scenen end standardobjektivet. Der er også indbygget et Macro Vision-objektiv, der lover at bringe brugeren 4x tættere på handlingen, så du kan fange selv de mindste detaljer.

Skærmen er en 120Hz FHD+ skærm på 6,5″ og en størrelse på 6,5″, og skulle næsten ingen ramme have. Den kommer også med Dolby Atmos lyd, hvilket skulle give en god lyd uanset om du bruger headset eller de indbyggede højttalere.

Chippen der driver mobilen er en MediaTek Dimensyty 930, og så har den 8GB hukommelse. Batteriet er på 5.000 mAh, og har hurtigopladning.

moto g53 5G har også en 50MP-sensor og Quad Pixel-teknologi og et dedikeret Macro Vision-kamera til nærbilleder.

Processoren er her en Snapdragon 480+ 5G Mobile Platform, og den har 4GB intern hukommelse.

Skærmen er på 6,5″ og en opdateringshastighed på 120Hz, og batteriet er på 5.000 mAh.

moto g23 har også et 50MP-kamera og Quad Pixel-teknologi, samt et Macro Vision kamera med en 125 graders vidvinkelobjektiv.

Her er den 6,5″ store HD+ skærm på 90Hz og den drives af MediaTek Helio G85-processoren.

Priser

  • moto g23 vil være tilgængelig i to farver: Matte Charcoal og Pearl White til en vejledende pris på 1599 DKK.
  • moto g53 5G vil være tilgængelig i tre farver: Ink Blue, Pale Pink og Artice Silver til en vejledende pris på 1999 DKK.
  • moto g73 5G vil være tilgængelig i to farver: Midnight Blue og Lucent White til en vejledende pris på 2499 DKK.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.