Ny mus og tastatur med spændende funktioner fra Logitech

Logitech har lige sendt et nyt tastatur og mus på gaden. MX Master 3 og MX Keys har fået opdateret hardware for at forbedre ydelse og brugeroplevelse

Musen MX Master 3 har fået et helt nyt MagSpeed Scroll Wheel, der er drevet af elektromagneter, som giver dig mulighed for at scrolle lydløst og hurtigt. MX Keys har Perfect Stroke teknologi der skulle give en markant forbedret taktile low-profil på noget Logitech-tastatur til dato.

Logitech MX Master 3

Logitech MX Master 3 Advanced Wireless Mouse har fået en tilpasset form der skulle sikre komfortabel brug hele dagen.

Den har profiler til populære software applikationer, der er klar til at brug direkte ud af æsken. Der er også en masse tilpasningsmuligheder, der tilbydes via softwaren Logitech Options.

Musen har Logitech MX signatur DarkfieldTM 4.000 DPI High Precision-sensor, der sporer på alle overflader, inklusive glas. Den har også et genopladeligt batteri, som holder i op til 70 dage på en fuld opladning, og en hurtig opladning der på tre minutter giver batteritid til en hel brugsdag.

Logitech MX Keys

Logitech MX Keys Advanced Wireless Keyboard har flydende tastetryk, og en præcis, taktil feedback når tasterne trykkes ned.

Udstyret med smart belysning registrerer baggrundsbelysningen dine hænder og justerer tastaturbelysningen automatisk afhængigt af lysforholdene i rummet. Det slukker også, når det ikke bruges, for at spare på batteriet og for at holde distraktioner på et minimum.

En blød og holdbar, aftagelig håndledsstøtte er også tilgængelig med Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus-version, hvilket giver ekstra komfort til tastaturet, hvis det ønskes.

MX Master 3 og MX Keys sammen

Logitech MX Master 3 og MX Keys er begge kompatible med Windows, Mac og de mest populære Linux-distributioner. Musen og tastaturet er kompatibelt med Logitech Flow teknologi, hvilket gør det muligt for dig, nemt og problemfrit, at skifte og kontrollere op til tre Windows eller Mac computere samtidig.

Dette giver dig mulighed for at kopiere og indsætte indhold, billeder og dokumenter på tværs af dine computere og mellem operativsystemer. Logitech MX Master 3 og Logitech MX Keys er bygget til at opretholde driftstimer og har hver især USB-C hurtigopladning og premium design og finish for at elevere udseendet på det moderne skrivebord.

Pris og tilgængelighed

Logitech MX Master 3 og Logitech MX Keys forventes at være tilgængelig på Logitech.com samt hos udvalgte forhandlere i oktober 2019.

Den vejledende udsalgspris på MX Master 3 og MX Keys er 899 kroner. MX Master med Palm Rest koster 999 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?