Ny powerbank fra EcoFlow

Vanen tro er det ikke just små powerbanks EcoFlow har på hylderne. De nye er dog ikke helt så store som tidligere modeller, de ligger på lige under 1kWh

EcoFlow har lige lanceret tre nye enheder i RIVER 2-serien, som består af prisvenlige bærbare strømforsyninger under 1kWh.

Batteriet er 80% skulle kunne oplades på kun 48 minutter med sin ultra-lange levetid, leverer serien det mest kosteffektive strømforsyning i sin kategori og er en pålidelig energikilde til et liv på landevejen eller som sikkerhedsback-up i hjemmet.

Serien, der består af modellerne RIVER 2, RIVER 2 Max og RIVER 2 Pro, har avancerede LFP-batterier og vejer kun 3,5 kg.

Med EcoFlows X-STREAM-teknologi genoplades RIVER 2-serien i gennemsnit 5 gange hurtigere end sammenlignelige produkter på markedet, skriver EcoFlow. De fortæller også at Standard RIVER 2-modellen kan genoplades fra 0-80 % på kun 48 minutter, og den højeste kapacitetsmodel, RIVER 2 Pro, genoplades fuldt ud på kun 70 minutter.

Alternativt kan RIVER 2-serien oplades via solenergi for at give brugerne en nem måde at opnå en grønnere livsstil. Med sin maksimale solenergiindgang på 220W kan RIVER 2-serien genoplades helt på så lidt som 3 timer ved hjælp af EcoFlows bærbare solpaneler.

Alle tre modeller af RIVER 2-serien er udstyret med de langtidsholdbare LiFePO4 (LFP) batterier. Sammenlignet med et industrigennemsnit på 500 cyklusser opnår RIVER 2-serien, ifølge EcoFlow, 6x længere levetid og kan klare 3.000 cyklusser på én levetid og tillader brug én gang dagligt i næsten 10 år. LFP-batterier giver et mere sikkert og mere pålideligt output og kan modstå mere ekstreme temperaturer, hvilket gør det muligt at bruge RIVER 2 selv under vanskelige vejrforhold. Derudover kommer alle EcoFlow RIVER 2-modeller med fem års garanti.

For at afspejle EcoFlows ønske om at gøre miljøvenlige energiløsninger mere tilgængelige end nogensinde før, er RIVER 2-serien prissat op til 34 % billigere end sin forgænger. Serien spænder fra kun 2.399 kr. for standard RIVER 2 til 6.199kr. for 768Wh Pro-modellen, og serien giver en entry-level-løsning til en overkommelig startpris.

På lang sigt eliminerer seriens hurtige genopladningshastigheder og ultralange produktlevetid behovet for regelmæssig udskiftning, hvilket gør RIVER 2-serien til markedets mest omkostningseffektive udvalg af bærbare power stationer under 1 kWh.

Priser

River 2: 2.399 kr.
River 2 Max: 4.699 kr.
River 2 Pro: 6.199 kr.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.