Ny powerbank med solceller lover strøm nok til en uge

Det er ikke første gang Sandberg sender en powerbank med solceller på gaden. Men den nye har hele 20.000 mAh i kapacitet, og seks solcellepaneler der kan foldes ud efter behov

Vores gadgets bliver stadig mere og mere strømkrævende, batterierne vokser i størrelse og derfor skal vores powerbanks også blive større. Nu har Sandberg lige sendt en ny powerbank på markedet – Solar 6-Panel Powerbank 20000, der har en kapacitet på 20.000 mAh, og som også har indbygget solcellepaner, så den kan oplades fra solen.

Solcellerne kommer som løse enheder, der kan kobles på powerbanken efter behov, og der medfølger seks i pakken. Sandberg selv skriver, at 20.000 mAh er strøm nok til en uges forbrug for de fleste. Men jo flere enheder der skal lades op, jo hurtigere løber den tør for strøm.

Den samlede ydelse på de seks solcellepaneler er på 7,5W i fuld sol. Det skulle være nok til at oplade en smartphone på et par timer. Hurtigt går det ikke, men omvendt er strømmen så gratis.

En powerbank af denne type er beregnet til at tage med på turen, hvor du ikke har adgang til strøm hele tiden. Derfor er den, og solcellepanelerne da også IPX4-vandtætte, og den kan hægtes direkte på rygsækken med en karabinhage.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.