Sandberg går ind på mikrofonmarkedet

Danske Sandberg vil nu også levere mikrofoner til danskerne. I første omgang en Studio Pro mikrofon til bordbrug, som kan udvides med et popfilter

Der er kommet liv i billederne på de sociale medier. Statusopdateringer ledsages oftere og oftere af video med lyd og tale, og ikke bare af billeder med tekst. Antallet af Youtube-brugere stormer frem. Streamers og vloggere kæmper for flest mulige views. Smartphones med gode kameraer gør videooptagelse til hvermandseje. Flere og flere spiller computerspil på nettet, og skal både lægge strategier med medspillere og råbe ad modspillere. Dygtige gamere deler og kommenterer deres spil på Youtube og Twitch og har millioner af seere.

Men det er ikke nok med en flot videooptagelse. Tilhørende lydoptagelse af god kvalitet er mindst lige så vigtig for at få sit budskab igennem.

Martin Hollerup, adm. dir. i Sandberg A/S, siger: “Det er ikke bare en bølge men en tsunami af levende billeder. Vi vil gøre vores til at lydsiden kan følge med, for det er virkelig frustrerende at skulle høre tale optaget med en mobiltelefons mikrofon til en video. Selv om man laver en flot video kan det hele blive skæmmet af en ringe lydside.”

Med den nye mikrofon i Sandberg EsportsEquipment serien lover Sandberg at man kan skabe lydoptagelser af studiekvalitet. Prisen er markant lavere end man hidtil har skullet betale for mikrofoner i den klasse. Det er god kvalitet, både præstations- og konstruktionsmæssigt, men til overkommelige priser.

Mikrofonen kommer med en tung bordholder af metal og tilsluttes via USB. Der er Mute-funktion på, tofarvet ON-AIR LED indikator, og mulighed for tilslutning af headset direkte i mikrofonen for realtime monitorering. Mikrofonen er elegant udført i lækre materialer.

Som tilbehør til Studio Pro mikrofonen kan tilkøbes et popfilter, som kan filtrere fejllyde væk, der typisk stammer fra P-lyde og lignende.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?