Sandberg går ind på mikrofonmarkedet

Danske Sandberg vil nu også levere mikrofoner til danskerne. I første omgang en Studio Pro mikrofon til bordbrug, som kan udvides med et popfilter

Der er kommet liv i billederne på de sociale medier. Statusopdateringer ledsages oftere og oftere af video med lyd og tale, og ikke bare af billeder med tekst. Antallet af Youtube-brugere stormer frem. Streamers og vloggere kæmper for flest mulige views. Smartphones med gode kameraer gør videooptagelse til hvermandseje. Flere og flere spiller computerspil på nettet, og skal både lægge strategier med medspillere og råbe ad modspillere. Dygtige gamere deler og kommenterer deres spil på Youtube og Twitch og har millioner af seere.

Men det er ikke nok med en flot videooptagelse. Tilhørende lydoptagelse af god kvalitet er mindst lige så vigtig for at få sit budskab igennem.

Martin Hollerup, adm. dir. i Sandberg A/S, siger: “Det er ikke bare en bølge men en tsunami af levende billeder. Vi vil gøre vores til at lydsiden kan følge med, for det er virkelig frustrerende at skulle høre tale optaget med en mobiltelefons mikrofon til en video. Selv om man laver en flot video kan det hele blive skæmmet af en ringe lydside.”

Med den nye mikrofon i Sandberg EsportsEquipment serien lover Sandberg at man kan skabe lydoptagelser af studiekvalitet. Prisen er markant lavere end man hidtil har skullet betale for mikrofoner i den klasse. Det er god kvalitet, både præstations- og konstruktionsmæssigt, men til overkommelige priser.

Mikrofonen kommer med en tung bordholder af metal og tilsluttes via USB. Der er Mute-funktion på, tofarvet ON-AIR LED indikator, og mulighed for tilslutning af headset direkte i mikrofonen for realtime monitorering. Mikrofonen er elegant udført i lækre materialer.

Som tilbehør til Studio Pro mikrofonen kan tilkøbes et popfilter, som kan filtrere fejllyde væk, der typisk stammer fra P-lyde og lignende.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?