Nye AirPods fra Apple får stemmestyring, og senere bliver de vandtætte lyder rygterne

Rygterne svirrer om de kommende AirPods fra Apple. Siri skulle blive en del af dem og de skulle få en forbedret trådløs chip i år. På tegnebrættet er der også at få gjort dem vandtætte

Det er onlinemediet Bloomberg der kan fortælle, at planerne for næste generation af AirPods skulle give dem bedre trådløs forbindelse og muligheden for at vække Siri ved den kendte Hej Siri-kommando. Og så ikke helt – du skal faktisk lige tappe på en af ørepropperne for at kunne bruge den kommando.

Bloomberg forudser også at Apple vil gøre deres AirPods vandtætte i 2019.

Vi har i 2017 set et utal af nye helt trådløse headset der er kommet på markedet, og derfor undrer det ikke rigtigt at Apple nu vælger at komme med en opdatering til deres AirPods.

Apple hører allerede i dag til i toppen når det kommer til deres Bluetoot-forbindelse med deres W1-chip, og de nye funktioner vil helt sikkert være med til at gøre produktet endnu mere populære hos Apple-brugerne.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?