Samsung vil udfordre iPhone X

På søndag vil Samsung løfte sløret for Galaxy S9, her er hvad rygterne siger om den

Samsung har allerede løftet sløret for noget af det største der kommer til at ske med den nye smartphone. De kalder den nemlig for ”The Camera. Reimagined”, så jeg er ret sikker på at kameraet er noget der vil ske rigtig meget med.

Men for lige at træde et par skridt tilbage – rygterne i branchen siger at designet på S9 stort set vil være det samme som på S8, så kan du lide det design, så vil du sikkert også kunne lide den nye smartphone fra den koreanske gigant.

Men et andet rygte i branchen er, at den kommer med en foldbar skærm – og se det er noget der virkelig vil skille den ud fra mængden.

På hardwaresiden kan vi forvente at den bliver udstyret med den nye Qualcomms nye Snapdragon 845 processor, der blandt andet skulle give bedre funktioner i kameraet og på sikkerhedsfronten.

Det kunne også være gode nyheder for ansigtsgenkendelsen i S9, for med den nye processor kan vi håbe på, at Samsung nu kan få den til at virke ordentligt.

Tilbage til kameraet, hvor rygterne forlyder at der kommer to linser og at der nu skulle være et lynhurtigt fokus, bedre slow-motion-optagelser og animerede emojis, lige som vi så på iPhone X.

Endelig er der også rygter om en iris scanner, og det skulle være med til at gøre den nye smartphone endnu mere sikker.

Om det passer må vi se på søndag i Barcelona under MWC.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3074 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart