Samsung vil udfordre iPhone X

På søndag vil Samsung løfte sløret for Galaxy S9, her er hvad rygterne siger om den

Samsung har allerede løftet sløret for noget af det største der kommer til at ske med den nye smartphone. De kalder den nemlig for ”The Camera. Reimagined”, så jeg er ret sikker på at kameraet er noget der vil ske rigtig meget med.

Men for lige at træde et par skridt tilbage – rygterne i branchen siger at designet på S9 stort set vil være det samme som på S8, så kan du lide det design, så vil du sikkert også kunne lide den nye smartphone fra den koreanske gigant.

Men et andet rygte i branchen er, at den kommer med en foldbar skærm – og se det er noget der virkelig vil skille den ud fra mængden.

På hardwaresiden kan vi forvente at den bliver udstyret med den nye Qualcomms nye Snapdragon 845 processor, der blandt andet skulle give bedre funktioner i kameraet og på sikkerhedsfronten.

Det kunne også være gode nyheder for ansigtsgenkendelsen i S9, for med den nye processor kan vi håbe på, at Samsung nu kan få den til at virke ordentligt.

Tilbage til kameraet, hvor rygterne forlyder at der kommer to linser og at der nu skulle være et lynhurtigt fokus, bedre slow-motion-optagelser og animerede emojis, lige som vi så på iPhone X.

Endelig er der også rygter om en iris scanner, og det skulle være med til at gøre den nye smartphone endnu mere sikker.

Om det passer må vi se på søndag i Barcelona under MWC.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?