Det nye EOS M100 fra Canon er et WiFi spejlløst kamera der lover kreative muligheder

Canon har for nyligt lanceret deres EOS M100, et lille kompakt spejlløst WiFi-keamra der er let at tage med, og fyldt med kreative filtre og muligheder

Canon vil gerne have at EOS M100 hjælper dig med at slippe din kreative vision løs og tage din fotografering et skridt videre. EOS M100 har en intuitive touchscreen og kreative filtre. Derudover kan du nemt skifte mellem din smartphone og kameraet.

Desuden er det enkelt at mestre kameraets indstillinger, takket være forklaringer på skærmen, så hvad enten du vil sløre baggrunden eller belyse dit motiv lidt mere, vil EOS M100 give dig muligheden for at skabe professionelt udseende billeder, som du kan bevare i en menneskealder.

Hvis du vlogger (altså laver videoer i stedet for at skrive en blog) eller tager en selfie, som du ønsker skal deles, er EOS M100s praktiske, vipbare skærm og Selfie Mode ideelle til at få det hele rigtigt fra starten. Indstillingen “Jævne hudtoner” kan også påføres i fem forskellige niveauer, så du får en bedre glød og kan give dine fotos den perfekte finish, uanset om du bruger Selfie Mode eller tager et hurtigt billede af dine venner.

Brugervenligt

De enkle instruktioner på skærmen hjælper dig med at mestre en række optagelsesmetoder og -indstillinger, så du nemt kan vække verden omkring dig til live i dine fotos. Betjeningen af kameraets intuitive touchscreen er præcis som på din smartphone, hvilket gør kameraet endnu mere brugervenligt. Du kan swipe igennem dine billeder og endda zoome ind og ud under afspilning med en enkel knibebevægelse.

Forbliv tilsluttet

Med Wi-Fi og Bluetooth-tilslutning er det meget nemt at uploade dine billeder til Instagram og Facebook. Når forbindelsen er oprettet, kan du overføre dine billeder direkte til din telefon vha. Canon Camera Connect-app’en til iOS- og Android-enheder, uden at skulle røre ved dit kamera. Den praktiske tilslutning gør, at du enkelt kan tage backup af dine fotos og film i cloud’en, når Wi-Fi er indstillet. På den måde behøver du aldrig bekymre dig om at miste dine fineste minder.

Kompatibilitet der dækker alle dine behov

Med EOS M100 kan du vælge dit objektiv alt efter dine ambitioner. Hvad enten du indfanger landskaber eller portrætter, kan du vælge et objektiv til dit kamera afhængigt af dine behov. Ligesom kameraet er de særlige EOS M-objektiver lette og små, så du altid er klar dit næste eventyr. Hvis du ønsker et endnu større udvalg, kan du vha. en objektivadapter bruge alle EF- og EF-S-objektiver, og du kan hurtigt udskifte objektiv, i takt med at du bliver mere og mere fortrolig med fotografering.

Dette smarte kvalitetskamera sætter dig i stand til at indfange verden på nye og forbløffende måder. EOS M100’s kreative filtre og høje billedkvalitet tager din hverdagsfotografering til nye højder, så hvert skud fortjener en plads i dit Instagram-feed. Med EOS M100 kan du indfange livslange minder i fin opløsning, som kan nydes og deles med familien og vennerne. Dets kompakte og lette hus gør det ideelt til at indfange historier, uanset hvor du befinder dig.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?