Nye sundhedstrackere fra Fitbit til forskellige livsstile

De tre nye trackere er Sense 2, Versa 4 og Inspire 3, og Fitbit lover masser af funktioner der skal hæjlper dig med at nå dine personlige mål

Fitbit fortæller i pressemeddelelsen, at deres nye trackere skal understøtte de mange forskellige livestile vi har og lever. Nogle vil gerne svede, andre vil have ro mens andre bare til tracke den daglige motion til og fra arbejdet. Naturligvis findes der også nogen der træner op til en konkurrence eller tilsvarende, og rigtig mange bruger en eller anden form for tracker.

En af de ting er specielt ved Sense 2 er mere avancerede Body Response-sensorer. I løbet af dagen måler den din elektrodermiske aktivitet (cEDA) i huden. På den måde kan du følge din krops reaktion og planlægge evt. afslapningsøvelser, hvis din krop skulle få brug for en pause. Den nye teknologi kommer i et nyt og strømlinet design, hvor sensorerne er integreret i enhedens glasdisplay.

Versa 4 har fokus på træning. Den kender 40 forskellige træningsformer, herunder HiiT, styrketræning, Crossfit og dans. Den har mere end 1.000 forskellige træningspas og mindfulness-sessioner, og så har den indbygget GPS.

Inspire 3 skulle så være mere brugervenlig og med en lav pris, samtidig med at den er nem at aflæse og har en batterilevetid på over 10 dage.

Alle tre trackere har 24/7 pulsmåling, trakcing af målbaserede træningsindstillinger, kalorieforbrænding, skridtmåling, Active Zone Minutes og meget mere.

Sense 2 får en pris på omkring 2.300 kroner, Versa 3 vil koste omkring 1.800 kroner og Inspire 3 skal koste omkring 700 kroner.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.