Nyt mekanisk tastatur fra SteelSeries

APEX M750 giver dig SteelSeries QX2-kontakter, aluminium af højeste kvalitet og Discord-integration via SteelSeries Engine-apps

SteelSeries har lige lanceret APEX M750 – et mekanisk tastatur, der leverer den bedste kvalitet og teknologi i et elegant og enkelt design. Det er kort sagt den komplette pakke. Med M750 introduceres de nye mekaniske QX2-kontakter med individuel RGB-belysning per tast samt SteelSeries Engine-apps til gamere, der giver dem den ultimative kombination af elegance, ydelse og individuel tilpasning.

De lineære QX2-kontakter er udviklet til at give ufatteligt hurtig og præcis respons og har en holdbarhed på mere end 50 millioner tryk. Tasternes lineære aktiveringspunkt giver desuden et lavt støjniveau, der betyder, at du ikke forstyrrer dine omgivelser under chat eller streaming. Tastaturet er fremstillet af en særlig type aluminium, der også anvendes til flyproduktion, og det giver både holdbarhed og stabilitet samt et stilrent og moderne udseende.

Nye funktioner i SteelSeries Engine

Lanceringen af Apex M750 følges af flere nye og spændende opgraderinger af SteelSeries Engine. Den kraftige og brugervenlige softwarepakke indeholder nu nye funktioner som reaktionsstyret belysning, chatnotifikationer og uovertrufne muligheder for individuel tilpasning.

Discord-integration

SteelSeries Engine har i samarbejde med Discord udviklet chatnotifikationer via tastaturet. Denne nye funktion giver mulighed for notifikationer i realtid fra Discord til SteelSeries’ produkter med justérbar belysning. Streamere, gamere og e-sport-spillere kan konfigurere lysnotifikationer for nye beskeder, statusoplysninger og meget andet.

Andre nye SteelSeries Engine-apps:

  • ImageSync er den enkleste måde at lave komplekse lyskonfigurationer på. Gamere kan nu ganske enkelt uploade en animeret GIF, der automatisk bliver konverteret til en brugerdefineret konfiguration af lyseffekter.
  • Audio Visualizer synkroniserer lyset fra M750 (og andre SteelSeries-produkter med justérbar belysning) med musikken, som afspilles.
  • Gigantic, det populære strategiske skydespil, er nu integreret med SteelSeries Engine og giver tilpassede lyseffekter og haptisk respons i realtid på alle kompatible SteelSeries-produkter.

SteelSeries Engine-brugere kan fortsat anvende:

  • PrismSync til dynamisk synkronisering af lyseffekter i flere farver mellem M750 og andet udstyr, der understøtter Prism.

GameSense-lys giver lyseffekter, der er baseret på hændelserne i spillet, som for eksempel lav ammunition, lav livsenergi eller cooldown-tid.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?