TEST: Underlag til stolen skåner gulvet, men kunne godt værre større

Det nye underlag til stolen fra Sandberg, skåner gulvet, er godt at køre på, men burde have været større

Når jeg sidder på min stol og arbejder eller spiller, så er der to ting der er vigtige for mig, når det kommer til min stol og mit gulv. Jeg vil gerne skåne det så jeg ikke slider store huller i det, og underlaget skal gøre det let for min stol at køre hen over det.

Jeg har haft Gaming Chair Floor Mat fra danske Sandberg til test, og har været ret glad for den.

Det første jeg tjekkede, var lugten. Jeg har før haft musemåtter og lignende til test der lugtede meget kemisk, men det gjorde Gaming Chair Floor Mat ikke, så måtten blev rullet ud.

Det gode ved den er, at den er rund, det dårlige er, at den ikke er ret stor. Jeg kunne virkelig godt bruge at diameteren på den var større. For jeg kan ikke køre ret mange centimeter før hjulene kom udenfor måtten, og det var irriterende.

Gaming Chair Floor Mat er der for at beskytte mit gulv, og det gør den fint nok, så længe du ikke forsøger at køre frem eller tilbage på stolen. Og når jeg sidder ved mit bord, så skal jeg altså kunne flytte min stol lidt frem og tilbage uden frygt for at ødelægge mit fine gulv.

Jeg har klart følelsen af, at Gaming Chair Floor Mat er holdbar. I den tid jeg har brugt den, har jeg ikke kunne konstatere nogen form for slidtage på den, og det sætter jeg stor pris på.

Prisen er også rigtig god. Lige under 400 kroner er ikke galt for at beskytte mit gulv. Men jeg så altså gerne at det var større.

Produktinformation

  • Produktnavn: Gaming Chair Floor Mat
  • Producent: Sandberg
  • Produkttype: Køreunderlag til stolen
  • Materiale: Flannel fabric surface + Eco antislip natural rubber base
  • Dimensioner: 100 cm i diameter, 0,3 cm tyk
  • Pris: Set til kr. 399 kroner
  • Mere information hos Sandberg

 

Bedømmelse

Samlet vurdering 90%

Gaming Chair Floor Mat fra Sandberg er rigtig god. Godt materiale og meget slidstærk. Jeg kan godt lide at den er rund, det fungerer rigtig godt når du bruger den, men måtten er altså for lille. Diameteren kunne godt være noget større.

 

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3029 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart