Nyt Zone Headset med ledning fra Logitech

Det nye headset dæmper støjen og er certificeret til Teams

Logitech præsenterer nye videokonferenceløsninger til hele arbejdspladsen og forbedrer det personlige arbejdsområde med Logitech Zone Headset med ledning.

Med dette nye headset har Logitech nu en komplet moderne portefølje af både kablede og trådløse headset, der giver kunderne fleksibilitet til at vælge den rigtige løsning efter deres præferencer.

”Vi har taklet små, mellemstore og store mødelokaler med rumløsninger i høj kvalitet,” siger Philippe Depallens, general manager of personal collaboration hos Logitech.

”Nu etablerer vi en kategori af produkter designet til det personlige arbejdsområde, der giver en komplet personlig samarbejdsoplevelse, hvad enten det er med lyd eller webcams. Videosamarbejdet fortsætter med at vokse, og vores mål er at levere løsninger, der er enkle at bruge, så du kan præstere dit bedste uanset hvor du tager dine møder og opkald. ”

Zone med ledning udvider Logitechs personlige samarbejdsportefølje og tilslutter sig Zone uden ledning, begge tilgængelige i en Unified Communications (UC) og en certificeret Microsoft® Teams-version. Du kan bruge headsettet til populære opkaldsapplikationer som Zoom, og Zone med ledning vil også blive integreret med Logitech webcam-løsninger for at fuldende dit personlige arbejdsområde.

Det nye Zone-headset med ledning er designet med premium lyddrivere til optimale opkald eller musiklytning, og kontrolknapper på ledningen til hurtigt at slå lyd fra, afspille eller sætte på pause.

Headsettet indeholder et kabel som ikke bliver filtret sammen og USB Type-A- eller Type-C-forbindelse, der giver mere alsidighed og er kompatibel med Logi Tune mobil- og desktop-apps.

Zone med ledning har Microsoft Teams premium-mikrofon, der er skabt til åbne kontorområder, der fjerner eventuelle problemer med omgivende støj. Derudover inkluderer Microsoft Teams version af Zone med ledning en unik Teams UI og in-line kontrolknap, hvilket gør det nemt at starte et Microsoft Teams-møde med et enkelt klik, hente og besvare et Teams-opkald.

Pris og tilgængelighed

Microsoft Teams-certificerede headset Logitech Zone med ledning er tilgængelig til en vejledende pris på 999 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2846 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart