Nye sportsheadsets fra Plantronics

De nye trådløse vand- og svedafvisende sportsheadsets i BackBeat FIT-familien har fået nye designs, der sikrer stabil pasform og leverer kraftfuld lyd til din træning

BackBeatFIT 500 Teal With Case

Plantronics har netop annonceret, at BackBeat FIT-familien udvides med en helt ny BackBeat FIT 300 og BackBeat FIT 500-serie. Derudover lancerer de en BackBeat FIT Training- og en BackBeat FIT Boost-udgave i et eksklusivt samarbejde med PEAR Personal Coach App.

BackBeat FIT-familien har de samme funktioner og kvalitet, som Plantronics-hovedtelefonerne er kendt for – komfort, stabilitet og holdbarhed. Med Plantronics signaturlyd og høje ydeevne, kan BackBeat FIT sportsheadsets inspirere enhver træningsform – fra begynderfitness til styrketræning og fra yoga til avanceret maratontræning. Med overkommelige priser samt forskellige designs og farver kan BackBeat FIT-familien motivere enhver sportsudøver og atlet – uanset hvor de er på deres træningsrejse.

Derudover sikrer det nye samarbejde med PEAR Personal Coach App, at du kan tage din træning til det næste niveau ved at kombinere trådløs frihed og ultimativ stabil pasform med den interaktiv træningscoaching, der følger med BackBeat FIT Training og BackBeat FIT Boost-udgaverne. I spidsen for app’en står kendte trænere, såsom den elite-olympiske træner Andrew Kastor, hans kone og deltager ved de Olympiske lege, Deena Kastor samt verdensrekord-løber, forfatter og triatlon-træner, Matt Dixon. Med app’en får du ubegrænset adgang til 12 træningsprogrammer og 6 måneders adgang til hele PEAR-træningsbiblioteket, som inkluderer personlige råd under træningsprogrammerne for at hjælpe dig til at opnå dit maksimale fitnessresultat1.

Den nye BackBeat FIT-familie

BackBeat FIT 300 Black

BackBeat FIT 300-serien er et af verdens letteste Bluetooth headset, designet til både fitness- og hverdagsbrug.

BackBeat FIT 300-serien kommer i et diskret, ultra-let, bærbart og svedafvisende in-ear design, som sidder komfortabelt og stabilt i øret.

Derudover leverer det en fordybende lydoplevelse og sikrer, at uønsket træningsstøj blokeres. Headsettet har et filtrefrit kabel i stof og leverer op til seks timers batteritid.

Sammen med det patenterede øreprop-design, er BackBeat FIT 300-serien det perfekte match til både aktiv og daglig brug.

BackBeat FIT 500-serien er et on-ear sportsheadset, der leverer fordybende lyd både før, under og efter træning.

Headsettet har op til 18 timers batterilevetid og er svedafvisende.

De komfortable memoryskum-ørekopper i BackBeat FIT 500-serien holder støj ude og hjælper til at bevare fokus med en dyb og rig lyd.

BackBeatFIT 500 Black Hero Wet
56955_BackBeat_FIT_Boost

BackBeat FIT Training og BackBeat FIT Boost bygger på det trådløse, svedafvisende design fra det velkendte BackBeat FIT-headset. De to nye løsninger lader dig udfordre dig selv, så du kan præstere dit bedste. BackBeat FIT Training giver dig ubegrænset adgang til 12 udvalgte PEAR Personal Coaching App- træningsprogrammer samt 6 måneders PEAR+ medlemskab.

BackBeat FIT Boost tilbyder det samme som BackBeat FIT Training, men kommer derudover med et IPX5-klasses vandtæt opladeretui. Opladeretuiet er designet i hurtigttørrende stof og leverer op til 10 timers ekstra batteritid. Det berøringssensitive batterimeter viser batteristatus for både headset og opladeetui.

Begge headsets kommer i et åbent øretip-design, så du stadig kan høre dine omgivelser, når du træner udendørs.

Priser og tilgængelighed:

 • BackBeat FIT 300-serien bliver tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere fra slutningen af oktober til vejledende udsalgspris: 749 kr.
  Serien kan fås i farverne: sort/grå, mørkeblå/blå, grå/lime og grå/koral.
 • BackBeat FIT 500-serien bliver tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere fra november til vejledende udsalgspris: 749 kr.
  Serien kan fås i farverne grønblå og sort.
 • BackBeat FIT Boost-udgaven bliver tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere fra november til vejledende udsalgspris 1.299 kr.
  Kan fås i farverne Black Core og Power blue
 • BackBeat FIT Training-udgaven bliver tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere i 2018 til vejledende udsalgspris 999 kr.
  Kan fås i farverne Black Core og Power blue

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2500 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart