Om få dage lanceres Apple Arcade i Danmark

Apples nye abonnementsbaserede spiltjeneste lanceres d. 19. september i Danmark, og prisen bliver 39 kroner om måneden

Fra d. 19. september er Apple Arcade klar i App Store, hvis du har iOS 13 på din iPhone, hvilket giver dig en ny måde at spille på uden begrænsninger.

Med et Apple Arcade-abonnement til 39 kroner om måneden får du ubegrænset adgang til hele kataloget med over 100 nye, eksklusive spil, som alle kan spilles på både iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.

Apple Arcade lanceres med en gratis prøveperiode på en måned, og brugerne kommer ikke til at finde spillene på nogen anden mobil platform eller abonnementstjeneste. Apple Arcade-spil kan alle spilles offline, og et enkelt abonnement giver adgang til op til seks familiemedlemmer med Familiedeling.

Kataloget vil bestå af mere end 100 spil i de kommende uger, efterhånden som nye titler bliver præsenteret, og der vil komme flere spil hver måned. Apple Arcade vil være tilgængelig den 30. september på iPadOS og tvOS 13 og til oktober på macOS Catalina.

Nye og eksklusive spil

Der vil være noget for alle spilentusiaster – lige fra action- og eventyrspil til puslespil og spil til festen. Nogle af de titler, der lanceres på Apple Arcade, inkluderer:

 • “Ballistic Baseball” fra Gameloft, som er et actionfyldt arkade baseballspil, der gengiver den intense kamp mellem kasteren og batteren i live mand-mod-mand multiplayer-kampe.
 • “ChuChu Rocket! Universe” eksploderer, når Sega placerer de elskede ChuChus i et univers af underlige og vidunderlige planeter med over 100 helt utrolige puslespil.
 • I “Exit the Gungeon” fra Devolver skal spillere undslippe et kollapsende helvedes fangehul, mens farlige forhindringer og modstandere står i vejen for dem med stigende intensitet.
 • “Overland” fra Finji er et post-apokalyptisk rejseeventyr, hvor man som spiller kæmper mod farlige væsener, redder strandede rejsende og er på udkig efter forsyninger for at overleve.
 • “PAC-MAN PARTY ROYALE” fra Bandai Namco, som er en helt ny arkadeoplevelse med en fire-spillere Battle Mode, hvor den sidste overlevende PAC-MAN vinder.
 • I “Projection: First Light” fra Blowfish følger spillerne Gretas eventyr – en pige, der bor i en mytologisk skyggedukkeverden – mens hun begiver sig ud på en selvoplysningsrejse, hvor hun undervejs får hjælp fra legendariske helte fra fortidens kulturer.
 • I “Rayman Mini” fra Ubisoft er Rayman blevet reduceret til størrelsen på en myre! Spillere bruger insekter, svampe og planter til at løbe gennem verden så hurtigt som muligt eller prøve igen og igen at opnå den perfekte score.
 • I “Shantae and the Seven Sirens” fra WayForward udforsker spillere en enorm sunket by og kæmper mod de Syv sirener i Half-Genies mest spændende eventyr til dato.
 • “Skate City” fra Snowman bringer hjertet og sjælen ved street skating til live med multi-touch-betjening, når byens gader omdannes til den ultimative skaterlegeplads.
 • I “Sneaky Sasquatch” fra RAC7 lever man som spiller et liv som en Sasquatch og laver typiske, hverdagsagtige Sasquatch-ting som at snige sig rundt i forklædning, plyndre køleskabe og picnickurve, spille golf og meget mere.
 • “Steven Universe: Unleash the Light” er et originalt Cartoon Network-spil, der bl.a. er skrevet af Rebecca Sugar, hvor spillere vælger deres yndlingsfigurer, vælger hvilke Gems, der er med på deres hold, får adgang til fantastiske nye evner og udstyrer sig med forskellige kostumer i det ultimative mobile rollespil (RPG).
 • “Super Impossible Road” fra Rogue Games, som er et futuristisk racerspil med fuld fart, hvor man som spiller skal mestre hårnålesving på baner, der snor sig og ruller sig forbi smukke galaktiske kulisser.
 • “The Bradwell Conspiracy” er en konspirationseventyr-thriller med smuk styling og et humoristisk twist.
 • I “The Enchanted World” fra Noodlecake hjælper man som spiller en ung alf med at sætte stykkerne sammen i en magisk verden, der er hærget af mørke kræfter.
 • “Various Daylife” fra Square Enix, som er et helt nyt rollespil fra skaberne af “Bravely Default” og “Octopath Traveler”. I år 211 i den Kejserlige æra udforsker man som spiller et nyopdaget kontinent, mens man lever livet fuldt ud i byen Erebia.

Apple Arcade-abonnenter får den fulde version af hvert spil, inklusive alle opdateringer og udvidelser, uden nogen reklamer eller yderligere tilkøb i spillet. I stedet for at betale for hvert enkelt spil kan abonnenter downloade og spille ethvert Apple Arcade-spil direkte fra den helt nye Arcade-fane i App Store.

Alle spil kan spilles offline, så brugere kan få glæde af dem når som helst og hvor som helst. For at give brugerne maksimal fleksibilitet, når de spiller, vil nogle spil understøtte controllere, herunder trådløse Xbox-controllere med Bluetooth, PlayStation DualShock 4 og MFi-spilcontrollere udover berøringsbetjening og Siri Remote.

Priser og tilgængelighed

Apple Arcade bliver tilgængelig via en ny fane i App Store til 39 kroner om måneden og lanceres med en gratis prøveperiode på en måned i mere end 150 lande og områder.

Abonnementet fornyes automatisk til 39 kroner om måneden, når den gratis prøveperiode på en måned slutter, indtil det annulleres. Kunder kan til enhver tid annullere i Indstillinger mindst en dag før hver fornyelsesdato.

Apple Arcade bliver tilgængelig den 19. september med iOS 13, den 30. september på iPadOS og tvOS 13 og til oktober på macOS Catalina.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?