Powerbank til pc med USB-C

Nu kan du endelig få en powerbank der også kan bruges til at oplade en laptop. Xtorm er klar med deres XB202 Xtorm Power Bank Discover 17.000

Du kender det måske godt, du skal lige klare lidt arbejde på din laptop, men du har stort set ingen strøm tilbage, og der er heller ingen stik i nærheden.

Indtil videre har det været game over så – for uden strøm ingen laptoptid. Men i trit med at de nye laptops går over til USB-C-porten som oplader, så er der pludselig dukket nye muligheder op. Xtorm er klar med deres Powerbank der netop benytter sig af USB-C-porten.

Så nu kan du ikke alene oplade din smartphone og tablet med din powerbank, nu kan du også få liv i din pc. Men det kræver at der er masser af energi i powerbanken, og XB202 Storm Power Bank Discover 17.000 har lige præcist det – nemlig hele 17.000 mAh, hvilket er nok til at oplade selv en MacBook Pro.

Men udover at du nu kan oplade din computer fra en powerbank, så får du samtidig et par fordele ved at bruge USB-C-porten.

  • Den første fordel er, at du ikke længere behøver rende rundt med kabler til strøm og data. Alt klares i samme kabel.
  • Hurtigere opladning: USB-C arbejder 1,5x hurtigere end almindelige usb-forbindelser, og derfor overføres strøm mellem to enheder endnu hurtigere. Det reducerer opladningstiden, ikke kun af selve powerbanken, men også af de mobile enheder.
  • USB-C-porten er bi-direktionel, og det betyder at en og samme usb-c-port kan bruges til at oplade powerbanken selv med, og til at levere energi til mobile enheder. Yderlige er usb-c-kablet reversibelt, så det betyder intet hvordan du vender det når du sætter det ind i stikket.

Den nye XB202 USB-C Power Bank Discover 17.00 fås fra omkring 15 Euros, og kan blandt andet købes på Xtorm.euu allerede nu.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2239 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?