Rygter: Nye iPhones på vej – her er hvad vi ved

D. 12. september bliver de nye iPhones, og måske et nye Apple Watch, lanceret i Cupertino. Rygterne løber, og her er, hvad vi har samlet op ind til videre

9to5Mac, et onlinesite der primært skriver om Apple-produkter, har som de første frigivet et billede af to guld-iPhones der ligger på toppen af hinanden. De påstår at de ikke er en mock up, men at det skulle være første billede af iPhone XS, og samtidig skriver de, at Apple har tænkt sig at droppe ’Plus’-betegnelsen og kalde begge de nye modeller for ’XS’.

Begge modeller i billedet skulle have en OLED-skærm, og den mindste skulle være en 5,8”, men den store er en 6,5”-model.

iPhone billede: 9to5Mac

Det er også fra 9to5Mac at rygtet om en nyt ur, Watch Series 4 dukker op. Igen hævder de, at uret i billedet er det rigtige, men skriver dog intet om, hvorfra uret eller billedet kommer.

Apple Watch billede: 9to5Mac

Men – hvis billedet er rigtigt så bærer det ved til rygtebålet om, at det nye ur vil have en større skærm og et tyndere design. Der er muligvis også en mikrofon ved kronen, og urskiven viser en hel masse vi ikke har set på gamle ure – fx UV-niveau.

Det næste rygte skal vi finde i Apples XCode udviklersoftware, der peger på en ny iPhone med specifikationer der minder om iPhone 7 fra 2016.

Her finder vi nemlig kode der nævner en iPhone XX med en A10-processor og et P3-gamut-display, men uden hakket fra iPhone, samt en 6,1” LCD-model der skulle have en A12-chip og anden generation Face ID. 9to5Mac mener at det kunne tyde på en iPhone SE 2, en budgettelefon som vi faktisk forventede sidste år.

Ingen ledning

Det næste rygte skal vi til avisen China Times for at finde. Der fandt Forbes nemlig et røntgenbillede af, hvad der kunne være en iPhone X Plus med en opladningsspole der skulle gøre dette muligt.

Artiklen i Forbes går videre med at sige at det store format på mobilen skal være med til at slippe af med den ekstra varme som den trådløse hurtig-opladning generer.

Det bliver spændende at følge med i, hvad der kommer til at ske d. 12. september, og om der virkelig kommer så mange nye mobiler fra Apple, som alt tyder på.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?