Så er Bose klar med et helt trådløst headset – SoundSport Free

Der må være noget om snakken – totalt trådløse headsets er fremtiden, specielt til sportsbrug. Og nu er Bose gået med på vognen

Bose lancerer en opdatering til deres serie af hovedtelefoner. De fuldstændig trådløse SoundSport Free hovedtelefoner tilbyder mulighed for musik til træning og motion – fra to små

ørepropper. De nye SoundSport Free hovedtelefoner er i handlen fra den 7. februar til en vejledende udsalgspris på kr. 1.699.

“SoundSport Free er det tætteste man kommer på det, som folk altid har ønsket sig i en sportshovedtelefon – en løsning pakket med teknologi, skåret ned til to robuste ørepropper med uovertruffen komfort og stabilitet, der forbliver tilkoblede og har fantastisk lyd,” siger Brian Maguire, direktør for Bose on-the-go produkter.

Det nye headset

SoundSport Free hovedtelefonerne er for Bose, indfrielsen af målsætningen om at skabe et produkt, hvor størrelse, præstation, kraft og stabilitet går op i en højere enhed – i et trådløst design, dedikeret til træning og motion.

Hver øreprop vejer kun 18 gram inklusive den fleksible StayHear+ vinge og måler beskedne 3,1 cm i højden og 3 cm i dybden. De huser et nyt antennesystem for at opretholde en stærk og pålidelig forbindelse mellem hinanden og telefonen eller den tablet, de er parret med – uanset om enheden er 10 meter væk, i din lomme, sportstaske eller rundt om armen.


Læs også:

Samme tastatur til flere enheder Vi vidste ikke, at vi manglede det – men det gjorde vi altså. Tastaturet der kan forbinde sig til op til tre enheder på en gang. Ideen er faktisk rigt...
RunIQ, første wearable fra New Balance New Balance har lige lanceret i RunIQ ved CES (Consumer Electroics Show) i Las Vegas. Det er deres første smarte wearable i den Digitale Sports Divisi...

SoundSport Free leverer op til 5 timers kraftfuld, klar musik uden knas og knitren i kraft af kombinationen af en akustisk indpakning i miniformat, inklusiv Bose digital signal processing, lydoptimeret EQ og et genopladeligt litium-ion-batteri.

SoundSport Free hovedtelefonerne er skabt til intens og fokuseret træning og motion. StayHear+ Sport ørepropper sikrer en stabil pasform, der giver timelang komfort. De er hårdføre og bygget til at vise udholdenhed, og med en IPX 4 rating modstår de vand og sved året rundt, uanset om du er indendørs eller udendørs. Og de gør det nemt at bruge din telefon og dens virtuelle assistent – du skal blot trykke en enkelt gang på højre øreprop.

SoundSport Free hovedtelefonerne er lige til at tage i brug og nemme at finde, og de har en højglans-finish. Ørepropperne holdes magnetisk på plads i opladningsetuiet, der samtidig fungerer som opbevaringsplads og tilbyder yderligere to hele opladninger, der giver op til 10 timers yderligere batterilevetid. Når de ikke er pakket ned, vil en ny feature – ’Find My Buds’ – i Bose Connect app’en angive tid og sted, hvor de sidst blev brugt, så de hurtigt kan lokaliseres.

SoundSport Free hovedtelefonerne fås i tre farver; sort, midnatsblå og citrongul samt lys orange og midnatsblå. SoundSport Free hovedtelefonerne vil være tilgængelige via Bose.dk og hos autoriserede Bose-forhandlere.

Læs også:

Nyt trådløst Evolve-headset fra Jabra retter sig m... Headsettet er den seneste tilføjelse til Jabra Evolve-serie, som til dato har solgt mere end 2,5 million enheder på verdensplan. Serien blev i sin tid...
Creatives nye højttaler brøler Creative har udstyret deres nyeste mobile højttaler med deres SuperWide-teknologi som skulle hjælpe med til at få lyden til at fylde mere. Højttale...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1786 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?