Sådan kommer Samsung Note 9 til at se ud

Så er der igen huller i informationssikkerheden hos Samsung. Ny er der nemlig lækket to nye billeder af den kommende smartphone

Det er onlinesitet Slashleaks der har offentliggjort to nye billeder der angiveligvis viser den nye Samsung Galaxy Note 9, der kommer senere på året.

Hvis billederne er korrekte, så skal du ikke forvente de store nyheder omkring design. Note 9 kommer nemlig i så tilfælde til at ligne Note 8.

Så hvis du kunne lide Note 8, så vil du også kunne lide Note 9. Indtil videre er der ikke så mange andre informationer om mobilen, men nu ved vi da lidt mere om, hvordan den kommer til at se ud.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?