Samsung Galaxy Note 9 er på vej – her er hvad vi ved om den

Det er ikke længere nogen hemmelighed at Note 9 fra Samsung er på vej, og at den sikkert bliver lanceret d. 9. august ved deres Unpacked arrangement i New York

Der har godt nok været mange rygter og læk af informationer om den næste Note 9 fra Samsung. Så lige nu har vi faktisk en ret god ide om, hvad vi kan forvente os når det okmmer til design, funktioner og features.

 1. Galaxy Note 9 bliver annonceret i juni. D. 9. august holder Samsung deres store Unpacked arrangement i New York, og her forventer vi at Galaxy Note 9 bliver lanceret.
 2. Invitationen antyder at Galaxy Note 9 måske kommer i mange spændende farver.
 3. Designet af Galaxy Note 9 har vi allerede set mange læks af over de sidste par uger – og det kan du læse mere om her.
  Herudover er der en YouTubevideo fra MySmartPrice der, angiveligt, viser en Galaxy Note 9 der bliver unboxed. Den viser blandt andet et dobbeltkamera på bagsiden og at jackstikket stadig er på mobilen. Du kan se videoen i bunden af denne artikel.
 4. Usynlig fingeraftrykssensor. Et af de største, og mest spændende rygter om Galaxy Note 9 er, at der skulle komme en usynlig fingeraftrykssensor under skærmen. Det er blandt andet en der på Twitter kalder sig for ”Ice Universe”, og som plejer at være en meget pålidelig kilde, der har skrevet om den usynlige fingeraftryksscanner.
  Der er dog stadig tvivl om det sker, andre rygter siger det modsatte – men lad os nu se.
 5. Nyt Samsung-skin
  Tilbage til vores Twitter-læk, Ice Universe. Han nævner på et tidspunkt et ”Crown UX”, der antyder at der kommer et helt nyt skin til Galaxy Note 9. Men præcist hvad det nye skin kommer til at indeholde er der stor usikkerhed om.
 6. Samsung har også sagt at S-Pen vil blive forbedret, og få masser af nye muligheder. På deres egen blog siger Samsung at de ser frem til at forbedre S-Pen i Galaxy Note 9, dog uden at komme nærmere ind på, præcist hvad de vil forbedre.
 7. Et større batteri. I henhold til Ice Universe vil der komme et batteri på 3.850 mAh, hvilket er en markant forbedring, i forhold til batteriet på 3.300 mAh i Note 8.
  Et rygte fra Slashleaks på Twitter, kan vi se frem til et endnu større batteri på 4.000 mAh. Personligt ser jeg frem til et større batteri – de gamle Note-modeller løber alt for hurtigt tør for strøm.
 8. Bedre kamera. Det er blevet en tradition at nye smartphones får bedre kamera, og ifølge Ice Universe, og videoen fra MySmartPrices, kan vi forvente et kamera med to linser, og mon ikke der kommer et par forbedringer i softwaren også?
 9. Bixby 2.0 – en ny version af Samsungs assistent.
  Det er absolut ingen hemmelighed at Samsung er på vej med en ny og forbedret udgave af deres assistent Bixby. Det skulle blandt andet give en bedre stemmegenkendelse, og flere enheder hvor Bixby dukker op.
  Personligt mener jeg at Samsung bør smide Bixby ud – brug dog Google Assistenten i stedet, så er den kompatibel med Google Home, og alle de smarte enheder vi smider ind i vores hjem.
 10. Og så kan vi jo håbe på at Samsung lancerer en trådløse opladningsenhed, der kan oplade to enheder på samme tid.
  Den enhed skulle angiveligt komme til at få navnet ”Wireless Charger Duo”, og mon ikke vi kommer til at se den på Unpacked?

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2732 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart