Samsung klar med nye laptops

Galaxy Book2 Pro-serien og Galaxy Book2 Business skal gøre det lettere at være fleksibel og hybrid medarbejder

Samsung Galaxy Book2 Pro. Foto: Samsung

Selvom pandemien er ved at slippe taget i os, og vi er ved at vende tilbage til en normal hverdag, så er den hybride arbejdsform kommet for at blive, og det betyder stadig større krav til medarbejderen om at være fleksible.

De nye laptops i Book2-serien fra Samsung retter sig direkte mod det segment med en række funktioner der skulle gøre det hybride arbejde lettere.

Galaxy Book2 Pro-serien kommer med en række modeller, blandt andet Galaxy Book 2 Pro 360 der har S Pen funktionalitet og Galaxy Book2 Pro med 5G. Begge modeller skulle være designet til maksimal fleksibilitet og alsidighed.

Samsung Galaxy Book2 Pro. Foto: Samsung

Samsung fortæller blandt andet, at Book2 Pro-serien er den første forbrugercomputerserie, der opfylder Microsofts krav til Secure Core PC. En teknologi der lover forbedret beskyttelse i Windows 11 og som har integreret hardware og indbygget software for at øge beskyttelsen mod potentielle cyberangreb.

Galaxy Book2 Pro-serien har 12. generation Intel Core-processor, og er blevet opgraderet til et 1080p FHD-webcam, har fået bredere betragtningsvinkel og skærmen er blevet GREENGUARD-certificeret, og lover lysere og mere klar skærmoplevelse.

Der er også kommet funktioner som Private Share, der skulle gøre det let at dele følsomme arbejdsdokumenter med kolleger, og så er den naturligvis tæt integreret i Samsungs økosystem.

  • Galaxy Book2 Pro 360 har en vejledende pris fra 10.499 kroner
  • Galaxy Book2 Pro har en vejledende pris fra 9.799 kroner
  • Galaxy Book2 har en vejledende pris fra 5.799 kroner
  • Galaxy Book2 360 har en vejledende pris fra 8.499 kroner

Du kan læse mere om de nye Book2 Pro på samsung.dk

Flere pro-laptops

Pro-serien af laptops får selvskab af Galaxy Book2 Business, der er bygget på vPro-platformen, og Samsung fortæller i en pressemeddelelse, at de er spækket med avancerede sikkerheds- og produktivitetsfunktioner, som skulle gøre det lettere at håndtere det hybride arbejdsmiljø.

Samsung fortæller også om de nye Galaxy Book2 Business laptops, at de gør det muligt at forhindre forsøg på infiltrering, blandt andet med en Tamper Alert-funktion, der tracker og detekterer fremmed aktivitet på pc’ens systemer. Samtidig har den en hardware-baseret Root of Trust, som validerer BIOS og bygger troværdige chains mellem cpu’en, processoren og SPI-flahs.

Samsung Galaxy Book2 Business. Foto: Samsung

kulle det ske, at Galaxy Book2 Business bliver forsøgt infiltreret, er følsomme data sikre med BIOS auto-gendannelse – en funktion der detekterer trusler gennem PC’ens boot-proces, og som automatisk gendanner BIOS på en back-up-kopi, før skaden er sket, oplyser Samsung.

Galaxy Book2 Business er beskyttet mod kernel- og firmware-angreb gennem Microsoft Secured-Core PC, der forhindrer systemet i at blive kompromitteret af ondsindet kode.

Herudover er Book2 Business rettet mod videomøder, både når det kommer til Google Meet, Microsoft Teams eller Cisco WebEx. Der er auto-framing så dit ansigt altid er i fokus, og så lover Samsung at laptoppen filtrerer statiske baggrundslyde, så stemmer kommer klart igennem, og derved sikrer at alle ord er forståelige og tydelige.

Du kan læse mere om Galaxy Book2 Business på samsung.dk

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?