Selvstændigt trådløst Oculus på vej

Der er godt nyt for de VR-glade folk, for Facebook er på vej med et såkaldt standalone Oculus VR headset der skulle ramme markedet i løbet af 2018

Det nye headset skulle, ifølge Techcruch.com, fungere uden nogen form for forbundet pc eller smartphone.

Den nye enhed skulle have kodenavnet ”Pacific”, og vil minde om Rift når det handler om design, men skal være lettere end det nyeste Samsung Gear VR headset, og skulle blive drevet af en Snapdragon mobile processor, og – ifølge Techcrunch.com – skulle have bedre grafiske muligheder end Gear VR, dog uden positionel sporing som du finder på Rift via Oculus sensorer.

For Facebook skulle det hele handle om at finde en balance mellem pris og ydelse, og tanken er at dette VR-headset vil blive solgt for omkring 200 dollars, hvilket vil gøre at langt flere vil få råd til at lege med VR.

Endnu har Oculus og Facebook ikke et produkt, men en talsperson bekræfter til Techcrunch, at de arbejder på flere forskellge teknologi-investeringer omkring standalone VR-kategorier. Så vi glæder os rigtig meget til at se det nye headset til næste år.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?