Facebook vil samle Netflix, Amazon og Disney på ny enhed

En ny videoopkaldsportal fra Facebook, skal blandt andet indeholde de store streamingstjenester, hvis det altså står til den sociale mediegigant

At Facebook ønsker at være så mange steder som muligt er ingen hemmelighed. Og nu er de snart klar med en ny video-chat-enhed, der også skal kunne levere indhold fra blandt andet Netflix, Disney og Amazon – hvis Facebook altså får sin vilje.

Den nye dims fra Facebook skal indeholde et kamera, og den skal slutte sig direkte til dit tv. Enheden er en opfølgning på Facebooks videochat-portal, og ifølge The Information kommer enheden til at bruge samme video-opkaldsteknologi.

Rygter i branchen siger, at Facebook har haft fat i Netflix, Disney, Hulu, HBO og Amazon for at få mulighed for at lægge deres tjenester på enheden, hvilket skulle give den samme enheder som Amazons Fire Stick eller Ruku Streaming Stick.

Projektet har kodenavnet Catalina, og det skulle komme på markedet i USA til oktober – eller måske senere.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?