Sennheiser nu klar med deres første Bluetooth in-ear-headset

Ved årets CES-gadgetmesse i Las Vegas har Sennheiser laceret deres første bluetooth in-ear-headsets, CX 6.00BT

CX 6.00BT er udstyret med behagelige ørestykker forbundet med et kabel rundt om nakken. De har et let og kompakt design, der samtidigt er robust og har et komfortabelt fit.

Sennheiser lover at CX 6.00BT gengiver klar og detaljeret lyd med en forbedret basrespons. Takket være Bluetooth 4.2 og Qualcomm apt-X™ er det muligt at nyde en kompromisløs trådløs lydoplevelse. Understøttelsen af Qualcomm® apt-X Low Latency gør det endnu bedre at se spil og video, da billeder og lyd kommer i perfekt sync.

Sennheisers nye trådløse in-ear-model CX 6.00BT er designet til at give dig enestående lyd på farten.

Høretelefonernes funktioner inkluderer mulighed for at forbinde op til to enheder på samme tid, når du eksempelvis skifter mellem din telefon og computer. CX 6.00BT er udstyret med indbygget mikrofon med cVc-støjannullering, der giver krystalklar lyd under opkald på farten og understøtter 3-vejs opkald. Derudover har headsettet en fjernbetjening med tre knapper, så du kan nemt kan styre musik og opkald. En praktisk stemmepåmindelse giver dig besked om tilbageværende batteritid.


[yuzo_related]


CX 6.00BT skulle også have god komfort og sikkerhed: Sennheiser har skabt et design, hvor kablet går bag om nakken, og på den led balanceres og minimeres vægten af de ergonomiske ørestykker, så de bliver på plads. For at give brugeren den bedste pasform er høretelefonerne udstyret med en kabeldeler, der gør justering så nemt som muligt. Derudover kommer ørestykkerne med et udvalg af fire størrelser af øreadaptere, som sikrer fremragende dæmpning af omgivende støj. På trods af headsettets lette vægt på kun 14 g er det stærkt nok til at tage med overalt takket være den robuste kvalitet og holdbare materialer.

Med en batteritid på seks timer komplementerer CX 6.00BT en travl livsstil. In-ear-høretelefonerne giver dig mulighed for bekvem og hurtig opladning via USB, så du får to timers batteritid med bare 10 minutters opladning og en fuld opladning på kun halvanden time.

De nye CX 6.00BT kommer i butikkerne i januar 2018 til en vejledende udsalgspris på 99 EUR/99.95 USD. Dansk pris er endnu ikke opgivet.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?