D-Link klar med nye smart home-løsninger

På CES 2018 lancerede D-Link deres næste generation af deres smart home-løsninger

D-Link løfter sløret for en udvidet portefølje af trådløse netværksprodukter og smart home-løsninger på messen Consumer Electronics Show 2018, der lige nu løber af stablen i Las Vegas. Her lancerer D-Link blandt andet en ny mydlink-app til både Android og iOS-enheder, som kan integreres med Google Homes og Amazon Alexas systemer. Den nye integrationsmulighed betyder, at de nyeste kameraer fra D-Link kan gemme optagelser direkte i skyen.

To nye produkter ser dagens lys inden for D-Links Covr-serie af såkaldte Whole Home Wi-Fi-løsninger. AC2200 Tri-Band-systemet (COVR-2202) og AC1200 Dual-Band Whole Home Wi-Fi-systemet (COVR-C1203) fjerner både de døde zoner uden Wi-Fi, samtidig med at de opfylder det moderne intelligente hjems krav om stabilt og lynhurtigt internet.

En ny serie af intelligente stikdåser, bl.a. DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug og DSP-W245 Wi-Fi Power Strip, er kompatible med andre smart home-systemer og gør det nemt at kontrollere alle hjemmets og arbejdspladsens enheder direkte i app’en.


[yuzo_related]


D-Link lancerer også en række avancerede Wi-Fi-routere, som er skabt i samarbejde med McAfee og Intel, og som understøtter den seneste 802.11AX-standard. De nye routere, der dog ikke vil være tilgængelige på alle markeder, er udviklede til at forebygge, identificere og bekæmpe cybertrusler, så det bliver endnu lettere for forbrugerne at sikre hjemmet med smart home-enheder. Den næste generation af 802.11AX-routeren er desuden designet, så dens ekstremt høje ydeevne kan anvendes til blandt andet gaming, streaming og VR. De nye routere giver dermed et indblik i fremtidens Wi-Fi-løsninger.

D-Links nye intelligente stikdåser, DSP-W115 og DSP-W245, gør det nemt at skabe et forbundet hjem. Med dem kan du monitorere og kontrollere elektriske apparater gennem mydlink-appen på din Android- eller iOS-enhed, uanset hvor du befinder dig.

DSP-W115 og DSP-W245 kan integreres med Amazon Alexa, Google Home, IFTTT og mydlink-appen, hvilket gør det endnu lettere at styre dit hjem, så det bliver mere bekvemt og energieffektivt.

D-Links COVR-2202 og COVR-C1203 Wi-Fi-systemer har den nødvendige ydeevne til at understøtte de mange forbundne enheder i et moderne intelligent hjem og bruger din nuværende router til at skabe stabilt Wi-Fi i alle afkroge af hjemmet.

Covr-serien giver dig perfekt Wi-Fi i hele hjemmet, så du kan køre de mest krævende apps og tunge programmer, uden at det går ud over den samlede ydeevne. Intelligent roamingteknologi, der hele tiden scanner den trådløse signalstyrke, kobler automatisk din enhed på det stærkeste Covr-punkt, og det sikrer en konstant perfekt forbindelse.

COVR-2202 er designet med henblik på at fungere i større hjem, mens COVR-C1203 er fleksibel og kan tilpasses forskellige størrelser hjem og særlige konfigureringsbehov.

Vejledende priser

  • DSP-W115: Vejledende pris cirka 27 euro / 200 kr.
  • DSP-W245: Vejledende pris cirka 98 euro / 730 kr.
  • COVR-C1202: Vejledende pris cirka 143 euro / 1.065 kr.
  • COVR-C1203: Vejledende pris cirka 204 euro / 1.520 kr.
  • COVR-2202: Vejledende pris cirka 299 euro / 2.225 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2228 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?