Sennheiser OCX 686G Sport: 760 kroner

sennheiser ocx 686g sport

Sennheiser OCX 686G Sport er et kablet headset med bøjle rundt om øret. Øreproppen sidder inde i øret med en silikoneprop, og er let både at tage på og fjerne igen.

Materialet er dejlig blødt og fleksibelt, både når det handler om selve ørepropperne, bøjlerne og ledningen. Det virker virkelig som et gennemarbejdet og solidt headset.

Der medfølger en lille taske til headsettet så det er let at tage headsettet med rundt, hvilket vi sætter stor pris på.

Der er en kontrolenhed på ledningen der forbinder headsettet med din smartphone, og her kan du skrue op og ned for lyden, skippe numre, sætte på pause og tage et opkald.

Det umiddelbare indtryk er godt, om end farverne godt kan diskutteres – de er meget skrigende.

Komforten: 95%

Velkommen tilbage til det niveau vi forventer os af Sennheiser. Hvor Sennheiser MX 686G Sport skuffede fælt med komforten, så var vi virkelig begejstrede for Sennheiser OCX 686G Sport.

Når du først har placeret bøjlen rundt om øret, så smutter øreproppen på plads af sig selv og den sidder meget behageligt og komfortabelt i dit øre. Det skal ingen justering til, og der er kun et minimalt tryk i øret når du bruger dette headset.

Ledningen er også tilpas blød til at den falder helt naturligt og der er absolut ingen mislyde der transporters med op når du bruger headsettet.

Headsettet har sin helt store force ved kredsløbstræning. Uanset hvilken form for udholdenhedstræning vi udsatte det for, så var det behageligt at have på, og det dæmper fortrinligt lyden fra omverdenen uden at det virker ubehageligt.

Helt så godt er det dog ikke til styrketræning, og det skyldes bøjlen rundt om øret. Når du virkelig spænder op ved f.eks. bench press eller lignende styrkeøvelser, så har bøjlerne en tendens til at flytte bare en anelse på sig. Derved bliver man bevidst om at man har headsettet på, og det er en anelse irriterende. Men det ligger dog i den helt milde ende af skalaen.

Helt generelt er der en fortrinlig komfort i Sennheiser OCX 686G Sport og vi har været meget glade for at have det på til træning.

Lydkvalitet: 90%

Endnu en gang byder vi Sennheiser velkommen tilbage i toppen af kvalitetspoppen. Det er en fryd at lytte til musik i dette headset, og uanset hvad vi bød headsettet så var lyden konstant af meget høj kvalitet.

En meget dyb og fyldig bas lægger en flot bund (nogle gange kan den forekomme en anelse overdreven, men generelt er den rigtig god), og på trods af den meget dybe bas så mudrer den aldrig ud.

Mellemtonen er klar og tydelig, og vi går ikke glip af noget her. Det samme kan vi sige om diskanten, der lægger en pæn top på vores lyd. Den er flot og klar, men mangler dog lige den kant der gør musikken meget klar og tydelig.

Helt generelt er lyden af meget høj kvalitet og til prisen er vi meget begejstrede. Det har Sennheiser gjort rigtig godt.

Funktioner og tilbehør: 90%

I virkeligheden er der ikke meget der mangler her. Kontrolenheden kan det den skal, nemlig styre volumen, sætte musikken på pause og starte den igen og så kan du bruge den til at besvare opkald med.

Der medfølger også en fin lille pose til headsettet, så du let kan have det med i tasken uden at skulle frygte at dit nyindkøbte headset tager skade.

Sennheiser ocx 686g sport

Vi kunne måske savne en app fra Sennheiser, men det er ikke noget vi for alvor spekulerer over, blot noget der ville kunne løfte denne del af bedømmelsen.

Produktinformation

  • Navn: Sennheiser OCX 686G Sport
  • Producent Sennheiser
  • Forbindelse: Ledning
  • Vægt: 18 gram
  • Pris: Set til kr. 760 kroner
  • Mere information hos Sennheiser

Bedømmelse

Samlet vurdering 93%Tech-Test-wide-RGB-silver_small

Et rigtig godt, yderst komfortabelt, headset med en virkelig god lyd. Let at tage på og ikke mindst af igen. Lyden er god, men mangler lige den sidste kant der ville flytte den helt op i toppen af testen. Et supergodt headset til prisen.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?