Skab pdf’er med din smartphone

En ny og gratis funktion i Acrobat Reader Mobile gør alle i stand til at PDF’e alt fra kvitteringer og kontrakter til visitkort og mødenoter på deres smartphone. Den nye Scan-funktion kræver kun et klik med kameraet og tilpasser automatisk tekst, papirkanter osv., så man får en pdf af høj kvalitet, der nemt kan deles eller gemmes i ens foretrukne opbevaringstjeneste. Acrobat Reader Mobile er nemlig forbundet med bl.a. Dropbox, OneDrive og Document Cloud

Nu kan du gøre dine kvitteringer fra shopping-turen, snapshots af noter fra studiet eller mødet og andre vigtige dokumenter til pdf’er af høj kvalitet med et enkelt klik med dit smartphone-kamera. Adobes Acrobat Reader Mobile, som flere hundrede millioner mennesker bruger verden over, har nemlig fået en ny Scan-funktion.

”Den nye Scan-funktion imødekommer det stigende behov for at kunne samle og holde styr på alle sine vigtige dokumenter, uanset hvor man er. Det er en god nyhed for både private, der nu kan samle deres fysiske kvitteringer, vigtige papirer og alt muligt andet, og virksomheder, der vil have formularer, kontrakter, visitkort og whiteboard-snapshots gemt på en sikker og brugervenlig måde,” siger Anne Andreasson, Nordisk Adobe Document Cloud specialist.

Pdf af høj kvalitet

Med den nye funktion kan man scanne alle former for fysiske dokumenter med sin smartphone. Man tager blot et billede med sin smartphone, og så laver appen en pdf, der automatisk tilpasser sig dokumentets kanter, korrigerer perspektivet og gør teksten skarp og nem at læse. Det gør, at pdf’en bliver af meget høj kvalitet.

Fordi Acrobat Reader Mobile allerede er forbundet med Box, Dropbox, OneDrive, Document Cloud m.fl., er det nemt at gemme sine pdf-filer sammen med ens øvrige dokumenter.

Den nye Scan-funktion er en del af Adobe Sensei, som dækker over en ny række af intelligente services indbygget i Adobes tre skyer: Document Cloud, Creative Cloud og Marketing Cloud. Adobe Sensei er med til at forbedre kundeoplevelsen markant ved at automatisere forskellige opgaver, og i forhold til Scan er det Sensei, der muliggør automatisk tilskæring af dokumentet, perspektivkorrektion og forbedring af tekstens skarphed.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?