Microsoft klar med specifikationer til Windows 10 VR-headset

Virtual Reality er hastigt på vej, og Microsoft har planer om at supportere det på alle Windows 10 pc’er, nu er de så klar med specifikationer til det første VR-headset til deres OS

Der er ingen tvivl om, at VR er et af de helt hotte emner for tiden, og mens HTCs Vive og Oculus Rift bruger deres egen software, så vil Microsoft bruge deres egen VR-platform med Windows Holographic. Samme platform som også driver deres eget Hololens headset.

Microsoft har ladet vide at VR headsets til Windows 10 vil få en pris der starter omkring 300 dollars, og nu er de så også klar med specifikationerne.

Ifølge The Verge er kravene faktisk ikke ret avancerede. 4GB ram, en usb 3.0 port, et grafikkort der understøtter DirectX 12 og 4 cpu-kerner, herunder også dual-core med hyperthreading.

The Verge ser det som en stor fordel, for det betyder, at det er muligt at se, hvad VR rent faktisk kan gøre for spil, inden man skal investere massivt i en gaming computer med high-end specifikationer og en pris der også ligger i den høje ende.

Vi glæder også rigtig meget til at se, hvad Microsoft bringer frem af VR til vores computere.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?