Skullcandy klar med Noise Cancelling teknologi

For gameren er Skullcandy ikke noget nyt mærke, men det er noget nyt at de nu indfører Noise Cancelling teknologi i deres headset. Det sker med deres nye high-end serie, Venue

Skullcandy har, ikke helt retfærdigt, været et mærke der går som en low-end produkt. En del af skylden ligger i at de har en række produkter, hvor byggekvaliteten lader en del tilbage at ønske. Men lyden har altid været ganske god, og Skullcandy har været brugt af mange gamere i forskellige sammenhænge.

Men indtil nu har Skullcandy ikke haft et headset med noise cancelling-teknologi, men det dukker så op nu.

Skullcandy lover at Venue vil give en helt ny lytteoplevelse, og at du med det nye headset vil opleve audio på en helt ny måde.

Samtidig lover Skullcandy at Venue vil flytte noise cancelling-produkter fra de virkelig dyre produkter og gøre den tilgængelig for alle.

Skullcandy benytter active noise-cancelling. (ANC), og det er meningen at den skal lade folk kunne koncentrere sig om at lytte til musik, og ikke blive forstyrret af alt muligt andet.

Men på samme tid er det muligt at kunne lytte til omverdenen med et tryk på en knap. Skullcandy kalder det for Monitor Mode.

Sammen med Tile har Venue for resten indbygget en teknologi der gør, at du kan opspore og finde dit headset gennem Tile-app’en på din mobil.

Venue har op til 24 timers batterilevetid, og har Rapid Charge-teknologi, så på bare ti minutter i opladeren, kan du få op til fem timers batterilevetid.

Produktet rammer gaden omkring 1. oktober, men kan allerede nu forudbestilles på Skullcandy.eu. Prisen er 180 euro.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?