Skullcandy opgraderer produktlinje to nye headsets

Skullcandys headserie, Hesh, bliver nu opgraderes med aktiv støjdæmpning og højteknologisk lyd. Det sker ved at introducere to nye headsets i serien, Hesh ANC og Hesh Evo

SkullCandy Hesh ANC. Foto: Skullcandy

De to nye headsets hører til i den meget populære Skullcandy-serie af produkter, Hesh, og her kommer der nu et headset med aktiv støjreduktion, Hesh ANC, og et med opgraderet lyd, Hesh Evo. Samtidig har begge headsets fået indbygget Tile-teknologi, så du kan finde dine headsets via den tjeneste.

Læs også: Tile – smart tracker til dine nøgler

De to nye headsets er begge nu blevet udstyret med bluetooth, så du ikke nødvendigvis behøver være afhængig af en ledning mellem dig og laptoppen, og så er de designede så de kan folde samme og blive relativ flade, så de er lette at tage med sig.

Fordi headset er noget vi tager med os i toget, på cykelturen og gåturen, så har Skullcandy indført aktiv støjreduktion, Active Noise Canceling, i Hesh ANC så du kan lukke omverdenen ude, selv når du bevæger dig rundt blandt andre.

Hesh ANC har også fået en batterilevetid på op til 22 timer med ANC slået til, og det kan lades op til tre timers levetid på blot 10 minutter. Og som alle andre headsets med ANC, så kan du slå Ambient Mode til, så du kan høre omverdenen gennem musikken.

Hesh ANC. Foto: SkullCandy

Lidt mere simpelt er Hesh Evo, her er ANC nemlig ikke en del af udstyrspakken. Men Skullcandy har lovet at de har opgraderet lyden markant. Herudover så er der nu 36 timers batterilevetid i headsettet, og igen kan du få 3 timers batteritid med blot 10 timers opladning.

Hesh Evo. Foto: SkullCandy

Hesh ANC har lige ramt markedet, og har en pris på 990 kroner. Hesh Evo er ligeledes at finde i butikkerne og her er prisen 750 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?