Smart lyspanel efterligner træ

Nanoleaf Elements er inspireret af naturen. Stilren og modulbaseret designbelysning med indbyggede stemningsfunktioner

Nanoleaf Elements. Foto: Nanoleaf

Nanoleaf har lige lanceret deres nye Elements, sekskantede lyspaneler med træ-look. Nanoleaf Elements kombinerer personlig boligindretning med skræddersyet smart-home-belysning. De tynde, sekskantede moduler med trælook kan arrangeres i personlige layouts, som giver mulighed for at skabe dine helt egne lysoplevelser og stemninger i stuen.

Jeg har før kigget på Nanoleaf, og det er faktisk et ret fedt produkt. Den nye version ser super flot ud, og den vil passe fint ind i en daglig stue – og ja, den er allerede bestilt til test.

Hvert Elements-panel har en unik trælignende struktur, der henter inspiration fra naturen. Panelernes afbalancerede neutrale tone er udformet, så de passer problemfrit ind i alle hjem, uanset stil. Arranger de ultratynde sekskanter i det design, du ønsker, og skab en unik geometrisk kunstinstallation på din væg.

Nanoleaf Elements. Foto: Nanoleaf

Nanoleaf Elements har et bredt spektrum af lys fra koldt til varmt og leveres med 11 udvalgte lysscener fra ’knitrende ild til ’beroligende vandfald, så du kan skabe din egen personlige oase. 

Elements styres via Nanoleaf-appen og her får du adgang til en bred vifte af funktioner og måder at tilpasse din belysning endnu mere på. Nanoleaf lover at du kan føle dig mere udhvilet om morgenen, og få en bedre søvnkvalitet om natten med Circadian Lighting-funktionen, som synkroniserer farvetemperaturen efter døgnets rytme.

Desuden er der funktioner i appen, som ikke bare gør det muligt at skabe personlige lysdesigns, men også at udforske andres. Man kan indstille, hvornår lyset automatisk tændes og slukkes, og det er nemt at dæmpe lyset trådløst og justere farvetemperaturen.

Nanoleaf Elements komme som et startkit med 7 lyspaneler til 1699 kroner samt en udvidelsespakke med yderligere 3 paneler til en listepris på 599,99 kroner. Lyset kan styres med den medfølgende manuelle controller eller ved hjælp af Nanoleaf App, Apple Home eller Google Home Apps, hvorfra der er adgang til flere funktioner.  

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?