Nyt smarte lydprodukter skal oplyse både inde og ude

Nu er Signify klar med tre nye produkter i deres WiZ-serie af smart lys

Det er et produkt til skrivebordet, der også kan virke som ringlight, samt ny NFC smart tags og en WiZ Outdoor Lightstrip der er sendt på markedet af Signify.

WiZ-bordlampen lover et alsidig belysningsløsning til hjemmekontoret, og er udstyret med et cirkulært lampehoved der består af et ringlys på oversiden og et hovedlys på undersiden – sidstnævnte kan vippes og justeres.

Hovedlyset er ment til at blive brugt i hverdagen til at oplyse skrivebrodet, mens ringlyset på oversiden kan bruges til at oplyse dig selv, hvis du får et videoopkald. Lampens hvide lys kan justeres til at give det lys du måtte ønske.

Deres nye NFC Smart Tag er ment som en ny måde at styre lys på, uden at det er nødvendigt at åbne WiZ-app’en på mobilen. Alt det kræves er at brugerens smartphone holdes over tagget og så udløses en foruddefineret kommando. Det kan f.eks. være at alt lys i huset slukkes (hvis det er WiZ-produkter altså), når mobilen føres hen over tagget om morgenen, og tændes om aftenen når samme handling udføres. NFC Smart Tag programmeres via WiZ V2-app’en, og den fås i pakker med fire styk og kan installeres og fastgøres hvor som helst, så længe de er beskyttet mod vind og vejr. De bruger forresten ikke batteri, så du skal ikke spekulere på at tjekke strømniveauet.

Det sidste nye produkter der WiZ Outdoor Lightstrip, der er det første udendørs produkter i WiZ-serien. Den er fremstillet i silikone og tåler de fleste vejrforhold med en IP65-certificering. Den kan levere mere end 16 millioner farver og dynamisk lys, og den skulle være let at installere for alle. Den er 5 meter lang og kan ikke forlænges eller forkortes.

Alle produkter er tilgængelige nu med priser som følger:

  • WiZ Portrait bordlampe: ca. 750 kroner
  • NFC Smart Tags, 4 stk: ca. 50 kroner
  • WiZ Outdoor Lightstrip: ca. 1.200 kroner

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.