SMS Sync By 50 In-Ear Wireless: 710 kroner

SMS Sync

Headsettet fra SMS by 50 er et bluetooth-headset, der sidder fast i dine øre med en form for krog der lige skal drejes på plads når du tager headsettet på. Altså et in-ear-headset med de fordele og ulemper sådan en svend nu en gang har.

Headsettet er konstrueret i et meget stift gummi-agtigt materiale, hvilet betyder at ledningen mellem de to ørepropper stritter i alle retninger. Det er nødvendigt at lægge den om nakken, hvis du vil undgå en dump lyd når du løber, men når du gør det, så bliver der trukket ret voldsomt i ørepropperne når du drejer hovedet.

Der er ingen app med til headsettet, headsettet spiller musik og kan bruges til at besvare opkald. Hverken mere eller mindre, og det er nu også ganske rart at man ikke skal huske at starte en app når du skal motionere.

Komforten: 40%

Nej – det dutter bare ikke. Headsettet er alt andet en komfortabelt at bruge. Det er svært at sætte ørepropperne godt fast i øret, og du bliver hurtigt træt i ørene af at have det på. I løbet af vores træning, så endte det faktisk med at vi tog det ud og puttede det i lommen – det er bare aldrig sket før.

Når du løber så har du valgmuligheder. Enten placerer du ledningen foran brystet og finder dig en dump lyd hver gang du sætter foden ned, eller du sætter den rundt om nakken og lever med, at når du drejer hovedet, så hiver du også i ørepropperne. I vores tilfælde betød det ved flere lejligheder at den ene øreprop blev revet ud.

Den kontrolenhed der sidder ved venstre øre, sidder meget tæt på øret, og er let at betjene. Fra den kan du tænde og slukke for headsettet, du kan skrue op og ned for musikken, springe numre frem og tilbage og du kan besvare opkald. De funktioner fungerer rigtig fint.

Komforten i dette headset er blandt den dårligste vi endnu har prøvet i et headset, og det er helt sikkert det første, hvor vi ikke kunne gennemføre et fuldt træningspas med headsettet på. Hverken kardio-træning eller vægttræning.

Lydkvalitet: 95%

Det kan godt være at komforten er elendig, men musikkvaliteten er imponerende god. Bassen er fyldig og lægger en utrolig god bund i musikken, og både mellemtoner og diskanten træder flot frem, og giver et meget nuanceret og flot musikbillede – uanset hvilken volumen vi afspillede musikken ved.

Sms Sync

Men fordi vi enten hørte en dump lyd når vi løb, eller fik revet en øreprop ud når vi drejede hovedet, så blev musikoplevelsen ofte forstyrret, og det kostede lidt på oplevelsen.

Helt generelt var vi meget tilfredse musikkvaliteten, og vi håber at SMS Sync by 50 kan få rettet op på komforten til næste version.

Funktioner og tilbehør: 85%

Tilbehørsmæssigt så kommer headsettet med det man kan forvente. Der medfølger de nødvendige ledninger til at lade headsettet op med, og der er også en lille vandtæt taske, der gør at du sagtens kan have headsettet liggende med dit våde håndklæde eller træningstøj.

Volumenknapperne samt multifunktionsknappen, der kan mute-musikken, parre headsettet med en smartphone og besvare opkald sidder meget tæt ved venstre øreprop, måske lidt for tæt, og det gør det svært lige at betjene dem elegant under træning.

Der er gjort meget ud af at få SMS Sync by 50 til at fremstå eksklusivt lige fra indpakning til de pang-farver det leveres i. Den del lykkes også rigtig godt, man får umiddelbart det indtryk, at headsettet er dyrt og eksklusivt, og faktisk så er det ikke et dyrt headset.

At det trods det ikke er prisen værd er lidt trist.

Produktinformation

  • Navn: SMS Sync by 50 Wireless in-ear
  • Producent SMS Sync by 50
  • Forbindelse: Bluetooth
  • Vægt: 18 gram
  • Pris: Set til kr. 710 kroner
  • Mere information hos SMS Sync by 50

Bedømmelse

Samlet vurdering 60%

Det er klart den gode musikkvalitet der trækker den samlede vurdering op her. Men som sportheadset dumper SMS Sync by 50 Wireless in-ear fælt. Det er en smertefuld oplevelse at bruge det, det er svært overhovedet at få det til at sidde fast i øret, og ørepropperne falde alt for let ud. Og dermed bliver prisen også alt for høj, trods det eksklusive udseende.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?