TomTom Spark Cardio + Music, sidste uge

Efter fire uger er vores Tech-Tester stadig meget glad for TomTom Spark Cardio + Music og dets mange funktioner bliver flittigt brugt

Carsten Bøwig

Så nåede vi til fjerde uge. Løbeturene har været som de plejer og Spark har leveret resultater som det skal. På den måde kan man sige det næsten er lidt kedeligt. Det er nemlig et stabilt og godt GPS-ur.

At jeg har haft nogle udfordringer med min upload via min smartphone eller iPad er en anden sag. Jeg prøvede så at koble min Spark via en vens nyere smartphone og bingo, så kørte det. Pludselig blev uret også interessant for mine venner. “Det kan jo mange ting”, “aj – kan den have musik på”?, “Kan man koble den via Bluetoth til en ekstern højttaler f.eks.”? Det kunne vi så ikke. Det kunne ellers også være smart.

Jeg har vist ikke fået nævnt, at selve remmen (som man måske vil betragte som noget ret elementært). Når man påsætter uret omkring sit håndled, lukkes remmen faktisk i 3 step. Hver position har 2 pinde som går ind  i dobbeltrækken af huller der er hele vejen rundt i remmen.

Ved at den låser de 3 steder, sidder det faktisk ret godt fast på håndleddet. Ligeledes ved montage på f.eks udvendigt på et rojakkeærme. Her skal man så lige huske, at pulsen så ikke kan tages (gennem tøj).

Konklusion efter fire uger

Tomtom Spark Cardio + Music er faktisk et rigtig godt og brugervenligt GPS-ur til aktiv brug – uanset om du går, løber på eliteplan eller svømmer. Det er nemlig også vandtæt. Man kan uploade musik på uret og det afspilles så trådløst via Bluetooth til et medfølgende headsæt. Det sidder faktisk rigtig godt, men lyden i dem, er ikke noget at skrive hjem om. Tynd metallisk lyd uden nogen form for dybde. Jeg ville nok lave et samarbejde med Jabra.

Uret fungerer perfekt med hensyn til upload af data til forskellige medier som Endomondo f.eks. I øvrigt er der rigtig mange medier der kan uploades til.

Uret er faktisk pænt bare at gå med og fylder ikke meget. Jeg vil gerne anbefale uret og til små 2.000,- kan det sagtens matche konkurrerende modeller. Tak for en sjov og god oplevelse Tomtom.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?