Spotify Kids kommer til Danmark

Spotify Kids, en ny app designet specifikt til næste generation af fans, kommer nu til Danmark. Den nye app er eksklusiv for Spotify Family-abonnenter og er egnet til børn fra tre år og opefter. App’en lanceres i dag i Danmark, Sverige og New Zealand i en beta-version og vil gradvist blive udrullet i de resterende markeder globalt, hvor Premium Family er tilgængeligt

Spotify Kids er en lydlegeplads til unge lyttere, udviklet med omtanke på sikkerhed og integritet. App’en er pakket med musik til at synge med på og historier, som børn kan udforske, både på egen hånd og sammen med familien.

Her er nogle af de specielle funktioner:

  • Spotify Kids er en del af Premium Family og derfor fri for reklamer
  • Alt indholdet er håndplukket af vores erfarne redaktører med fokus på at sikre, at alt indhold er egnet til børn
  • Produktet er designet til at beskytte børns integritet og give forældre ro i sindet ved hjælp af forældrekontrol. Forældre kan vælge en oplevelse med fokus på ”lyde til yngre børn” eller ”lyde til ældre børn” baseret på, hvad de synes er bedst for deres børn.

Baseret på funktionerne ovenfor tilbyder Spotify Kids unge lyttere følgende:

  • At lytte til indhold, som de elsker, med deres egen konto
  • At udforske deres smag i et miljø, som er designet til børn – stødende indhold er sorteret fra
  • At opleve musik og historier, som håndplukkes til børn af vores eksperter
  • At lytte til spillelister oprettet specifikt til børn
  • At afspille deres favoritsange offline, i begyndelsen på iOS

At have en uafhængig app designet specifikt til børn er noget helt nyt for Spotify, der over tid ønsker at udvide Spotify Kids-oplevelsen, baseret på indsamlede informationer og erfaringer fra forældre, plejepersonale og så videre.

Spotify Kids-appen er tilgængelig eksklusivt for Spotify Premium Family-abonnenter uden nogen ekstra omkostninger og er nu tilgængelig til download til iOS og Android for danske brugere.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3134 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?