SteelSeries lancerer gaming-tastaturet Apex 150

Apex 150 anvender SteelSeries’ nye membrankontakter, der har et vandtæt design og RGB-belysning med fem zoner

SteelSeries har lige fortalt at de har et nyt gaming-tastatur, APEX 150, som giver spillerne solidt design og avancerede funktioner til en overkommelig pris, klar. Apex 150 introducerer SteelSeries’ nye membrankontakter, der giver ultra responsive og lydløse tastetryk med en holdbarhed på 20 millioner anslag (garanteret) i et vandtæt design.

Tastaturet anvender også RGB-belysning i fem zoner, der kan programmeres med SteelSeries Engine-softwaren, og som er kompatibelt med SteelSeries-apperne, såsom Discord, PrismSync og Audio Visualizer.

Apex 150 anvender programmerbare taster med avanceret anti-ghosting og byder på 24 tasters rollover, der sikrer en hurtig og præcis spiloplevelse. Tasterne er designet til at reagere lynhurtigt – spændingsmembranen aktiverer tasten øjeblikkeligt, når du trykker, og giver en en taktil og lydsvag oplevelse. Kontakterne anvendes eksklusivt af SteelSeries.

SteelSeries Engine understøtter nu chat-meddelelser i samarbejde med Discord. Denne funktion, der er introduceret med Apex M750, giver dig chat-meddelelser i realtid fra Discord og kan synkroniseres med SteelSeries’ andre produkter med lys i. Streamere, gamere og e-sportsudøvere kan konfigurere lyset i det nye Apex 150-tastatur til f.eks. at illustrere, at der er nye meddelelser, om lyden er slået fra og meget mere.

Ud over integration med Discord omfatter SteelSeries Engine også andre apps, såsom Audio Visualizer, GameSense og PrismSync. Audio Visualizer synkroniserer lyset på Apex 150 (og alle SteelSeries-produkter med lys) med en hvilken som helst slags musik eller spilleliste efter brugerens valg. GameSense-belysningen reagerer på begivenheder i spillet, såsom mangel på ammunition, energi, drab, penge og nedkølnings-timere. PrismSync synkroniser lyseffekter med forskellige farver mellem dit Apex 150-tastatur og dine SteelSeries-enheder, der understøtter Prism.

Prisen på APEX 150 er omkring 550 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2587 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart