Endnu et headset ligger som krave rundt om halsen

Philips har lige sendt nye headset på gaden i Flite-serien. Det ene headset ligger rundt om halsen som en krave mindre utrolig meget som Halo-serien fra danske Jabra

Indrømmet – det ser faktisk ret elegant ud, det nye Flite-headset fra Philips. Designet i elegante kurver og med strategisk placeret guld, er det næsten mere et smykke end et headset, og så er der faktisk hele fire nye headset i denne serie.

To af de nye modeller er trådløse bluetooth-headsets, mens de to andre er med kabler. To er igen in-ear og de to andre er over-ear.

Det headset der mindre om Halo fra Jabra har fået navnet SHB4205 (typisk navngivning fra Philips), og er et af de to headsets der er trådløse og in-ear. En af de smarte ting her er, at ’kraven’ vibrerer når der kommer et telefonopkald – lidt smart må jeg indrømme.

Samtidig er der også en fjernbetjening som du kan besvare og afslutte opkald, ringe til det seneste nummer og skifte mellem musik og telefon. Du kan så bruge headsettet op til syv timer inden du skal finde en opladningsmulighed.

SHE4205 er også et in-ear headset, men denne gang et mere traditionelt headset og så er det kablet. Denne gang sidder betjeningen på kablet, og her kan du besvare opkald.

Det noget større SHB4805 over-ear er trådløst og Philips lover at det er designet til at kunne blive båret i lang tid. Det kan foldes sammen til at fylde meget lidt, og du kan bruge det i op til 13 timer ad gangen.

Det sidste headset er SHL4805, som næsten er magen til SHE4205, bortet fra at det er med kabel.

Priserne kan du finde herunder.

  • In-ear SHB4205: 499 kroner.
  • In-ear SHE4205: 229 kroner.
  • Over-ear SHB4805: 599 kroner.
  • Over-ear SHL4805: 349 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?