Tag CO2-alarmen med på køreturen

Netatmo har lige fået godkendt deres C02-alarm til brug i fritidskøretøjer. Så nu kan du tage den med i campingvognen og autocamperen og holde øje med CO2-niveauet der

Danskerne er glade for ferier i både autocampere og campingvogne, men selvom det er et ‘liv på vejen’, så er der mange der kører med nedrullede vinduer og ikke lufter nok ud. Det giver problemer med højt CO2-niveau, og det ønsker Netatmo at gøre noget ved.

Deres nye smarte CO2-alarm måler CO2-niveauet i både bolig og nu også i campingvogn eller autocamper. Hvis CO2-niveauet bliver for højt, så aktiverer den en sirene på 85dB, så du komme væk, stoppe bilen og komme ud, og eventuelt ringe efter hjælp.

I hjemmet bruger alarmen det trådløse netværk til at sende beskeder med til mobilen, men den gør brug af en 4G-forbindelse når den er placeret i campingvognen eller autocamperen.

Netatmos smarte kuliltealarm overholder de europæiske regulativer: Den er CE-certificeret (EN 50291), hvilket kun tildeles produkter, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Med EN 50291-2:2019-certificering kan den smarte kuliltealarm nu også bruges i fritidskøretøjer.

Du behøver ikke være bekymret over batterilevetiden, den er lovet til at vare i op til 10 år, så du løber ikke tør lige her og nu.

Prisen på den smarte CO2-alarm er på omkring 800 kroner, og den skulle være i handlen allerede nu.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?