TEST: Spændende lille mus til små hænder

En mus er ikke bare en mus, den skal helst passe til hånden. Logitech G705 er en fed lille mus, rettet direkte mod gameren med mindre hænder

Det kan være sin sag at finde en mus der passer til hånden. Det gælder ikke mindst for gamerne, hvor musen ikke alene skal være hurtig og præcis, den skal også lille godt i hånden.

Logitech har for ikke så længe siden sendt deres G705 på gaden, en mus til folk med lidt mindre hænder. Musen er en del af deres Aurora-serie af produkter til gameren, hvilket er tydeligt i både design, materialer og farver.

Jeg kan rigtig godt lide designet, det lettere skråtstillet, hvilket betyder at hånden ligger rigtig godt på musen når du gamer. Herudover er musen designet så museknapperne nærmest er et par store plader, der både gør at det er let at trykke på dem, og som samtidig er med til at give musen et ret spændende udseende.

Som en ægte gamingmus, er den naturligvis udstyret med RGB-lys i basen, og det kan du indstille i den medfølgende Logitech-software, så det passer til den måde du gerne vil have musen til at lyse op. Personligt slukker jeg for det lys – jeg er bare ikke den store fan af RGB-lys, men det er her, og mange gamere vil gerne have det, så…

Herudover er musen udstyret med alle de vanlige knapper, der alle både er lette at ramme og klikke på – de har et godt feedback, og du er ikke i tvivl om, at du har klikket på dem.

Musens reaktionstid er virkelig god, og det samme gælder for præcisionen. Du kan naturligvis stille på den så den passer præcist til dine ønsker, men det fede er, at den faktisk er ret præcis i brugen.

Du kan koble den til din computer med enten bluetooth eller Lightspeed, Logitechs egen kablede forbindelse. Jeg er fan af bluetooth-forbindelse, for kabler er bare ikke noget jeg er glad for ligger og flyder på bordet. Men hvis du er hard-core gamer, så kan den kablede version være at foretrække, for det kan give lige den ekstra præcision du måske mangler i den trådløse forbindelse.

Logitech software lader dig justere stort set alt på musen, og det kan være en stor fordel for gameren.

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

Jeg kan som udgangspunkt rigtig godt lide musen – personligt kan jeg ikke bruge den, for min hånd er alt for stor. Men for folk med en mindre hånd er dette en rigtig god mus.

Den er præcis, den er ret pæn og den er meget behageligt at betjene.

Prisen er måske ikke den laveste, men den er absolut rimelig.

Du kan læse mere om Logitech G705 her.

Det koster Logitech G705 lige nu

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.