TEST: Superfed gaming backpack fra Trust

At transportere en gaming laptop kan være lidt af en prøvelse. Ofte er den stor og tung, specielt når man når op i 17” størrelse. Men GTX 1250 Hunter Gaming Backpack fra Trust Gaming, har ikke bare plads til laptoppen – der er også plads til alle de ting du ellers bruger til gaming

GTX 1250 Hunter Gaming Backpack. Foto: Trust Gaming

At hive min arbejds-laptop med mig, er sjældent noget problem. Den kan være i de fleste tasker, den vejer ikke så meget, og det er sjældent at jeg skal bruge noget andet end bare laptoppen.

Men sagen stiller sig noget anderledes når det handler om en gaming-laptop Min er på 17,3”, den er stor og tung, og dertil kommer alt det udstyr jeg også skal have med når jeg skal ud og game med gutterne – mus, tastatur, headset og ikke mindst strømforsyning.

Dertil kommer alle de mere perifere enheder, så som ledninger, powerbanks til min smartphone, mad, drikkevarer, skiftetøj osv.

Indtil videre har jeg haft svært ved at finde en rygsæk der levere op til behovet, og selv når jeg har fundet en der måske kunne klare opgaven, så har den været konstrueret af et materiale der ikke har virket solidt eller godt.

Men sagen er helt anderledes med GXT 1250 Hunter Gaming Backpack fra Trust Gaming. Den er vildt rummelig og så er den konstrueret af et meget holdbart materiale, og samtidig er materialet blødt og meget lækkert.

GTX 1250 Hunter Gaming Backpack. Foto: Trust Gaming

GTX 1250 Hunter Gaming Backpack. Foto: Trust Gaming

Masser af rum

Så når det kommer til rum/plads i GXT 1250, så finder du et stort polstret rum hvor du uden problemer kan have en 17,3” laptop i. Hvis jeg skal sige noget her, så føler jeg at det rum er en anelse for tæt på bunden af rygsækken, jeg kunne godt bruge lidt mere afstand mellem min laptop og bunden af tasken – for en 17,3” er altså tung.

Derudover er der fem specielle rum, mærkede til tastatur, mus, headset, tablet og andet tilbehør.

Disse rum er lette at komme til, og ved at bruge dem maksimere jeg udnyttelsen af pladsen i rygsækken, og det er let at få tingene på plads i rygsækken.

På siden af rygsækken er der også to små lommer, lette at komme til, og rigtig gode til småting – jeg bruger dem ofte til mobiltelefon, små ledninger osv.

Trust har også udstyret rygsækken med en skjult lomme på bagsiden – og den er rigtig svær at finde. Den kan du bruge til at smide værdigenstande i, der er ingen lommetyv der finder den – eller kan få adgang til den så længe du har den på.

God komfort

Der er også remme der kan bruges til at holde samme på rygsækken, og det gør det langt lettere at pakke rygsækken godt.

Hele bagsiden af rygsækken er designet af et materiale der både transporterer luft og fugt væk fra din krop, og det gør, at du kan bære rygsækken i lang tid uden at du bliver varm, svedig eller føler ubehag over at bære den.

En sidste ting om designet er, at bunden af rygsækken er vandtæt, og der medfølger endda et vandtæt dækken som du kan putte over rygsækken, hvis du nu skal ud i regnvejret.

Jeg er meget begejstret for GXT 1250, den er meget rummelig, let at pakke og let at have med.

Og så er der prisen, for omkring 350 kroner får du en fantastisk rygsæk som jeg kun kan anbefale på det varmeste.

GTX 1250 Hunter Gaming Backpack. Foto: Trust Gaming

GTX 1250 Hunter Gaming Backpack. Foto: Trust Gaming

Produktinformation

 • Produktnavn: GXT 1250 Hunter Gaming Backpack
 • Producent: Trust Gaming
 • Antal rum: 9
 • Max laptop størrelse: 17,3”
 • Volumen: 30 liter
 • Højden på største enhed: 340 mm
 • Bredden på største enhed: 550 mm
 • Dybden af største enhed: 200 mm
 • Vægten af største enhed: 1350 gram
 • Forstærket bund og stødabsorberende materialer
 • Pris: Set til 350 kroner
 • Se mere hos Trust Gaming

 

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

Denne rygsæk er virkelig fed. Jeg er vild med de dedikerede rum til udstyr, den fede komfort og mængden af ting jeg kan få ned i den, uden problemer.

Materialevalget skal også have ros, og det tæller også med, at der medfølger et regnslag så din rygsæk let kan blive vandtæt.

Eneste ting jeg mangler, er en lidt større afstand til bunden – jeg føler nogle gange at laptoppen rammer gulvet jeg når dropper den ned i det dedikerede rum.

 

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?