Tips til turen med TomTom

Navigationseksperten TomTom vil nu inspirere dig når du skal ud og køre tur til sommer

Der kan næppe være nogen tvivl om, at TomTom kæmper en kamp mod giganter. De har længe siddet sikkert på tronen som den ubesejrede mester indenfor navigation, og pludselig så kom smartphones med indbygget navigations. Jeg vil godt vædde på, at det har gjort et markant indhug i deres omsætning.

Derfor er det heller ikke så underligt at de kommer med nye produkter der skal lokke folk over på deres platform. Denne gang er det så Tomtom Road Trips, som er en gratis platform, der kan give dig mulighed for at opleve noget af de mest spændende ruter og steder i verden. Og naturligvis planlægge den optimale rute for din tur – hvis du altså vil se noget specielt, og ikke bare køre fra punkt A til B hurtigst muligt.

Tomtom Road Trips giver dig inspiration til over 90 ruter fra hele verden (og flere skulle være på vej), lige fra Margueritrute i Danmark til Trollstigen i Norge, fra Amalfikysten til australske Great Ocean Road og så videre.

Humlen er, naturligvis, at TomTom Road Prips fungerer sammen med TomTom MyDrive – TomToms eksisterende online ruteplanlægning. Og når ruten er planlagt her, så skal den naturligvis gennem (læs: synkroniseres) ned på en TomTom navigationsenhed.

Ideen er ikke så dårlig endda – du får på denne måde faktisk en fin ekstra funktion på din navigationsenhed, og kunne godt være en grund til at skifte din mobiltelefon ud med en dedikeret navigationsenhed. Personligt er jeg glad nok for den indbyggede navigation i såvel iOS som Android. Og hvis det skulle gå helt galt, så kan jeg jo altid bruge TomToms app Go, som faktisk er ganske fortrinlig. Men mon ikke andre vil synes ideen er ganske fin?

Tilgængelighed

TomTom Road Trips er allerede tilgængelig på TomToms hjemmeside.

Du kan downloade MyDrive app via App Store eller Google Play.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2196 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?