Transportabel gasgrill kommer med overalt

Nu er Weber klar med en mobil gasgrill, som du kan have med overalt - ikke mindst er den oplagt til den kommende 'staycation'

Weber Traveler. Foto: Weber

I disse Corona-pandemi-tider er det oplagt at holde næste ferie i Danmark, måske endda hjemme på terrassen.

Og hvad er mere dansk en at grille? Personligt er jeg vild med min grill – som jeg dog ikke kan tage med mig nogle steder. Og indtil videre så er de transportable grill jeg har set, alt for små.

Men den nye Weber Traveler er en ret stor gasgrill, som er udviklet til hjemmeferien, kolonihavehuset, eller måske bare en grilltur med vennerne i nærområdet.

Faktisk så er grillen så lille, at den kan være i en ladcykel, og stadig stor nok til at have masser af plads til mad. Hele grillområdet er nemlig på 2.65 kvadratcentimeter, og så har den et temperaturområde der rækker lige fra lav til høj, så om du skal lave pandekager eller bøffer – så kan du klare det på grillen.

Den kan klappes sammen så du let kan tage den med dig – i bilen eller på ladcyklen, og Weber lover, at den er let at slå op, selv med en hånd, den har en solid ramme, og den har et stort sidebord med redskabskroge.

Weber kommer på markedet her til marts, og den får en pris på 3.499 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?