Tre spændende speakerphones fra Poly

Poly lancerer serie af speakerphones, der lover professionel lyd til både kontoret og hjemme

Poly Sync familien. Foto: Poly

Poly Sync 20, Poly Sync 40 og Poly Sync 60 er designet til det hybride arbejde – om det er hjemmefra eller i et mødelokale på kontoret.

Med både USB og Bluetooth giver enhederne fleksibel tilslutning, og lyden skulle være i top med intelligente mikrofoner, der genkender stemmer i rummet og sikrer krystalklar lyd, så samtaler går rent igennem og sikrer at man kan høre hvad der bliver sagt.

Det gælder uanset om det er til arbejde, fritid og underholdning. De virker med Siri og Google voice assistant, så man kan betjene dem uden at røre ved dem.

Der er tre nye enheder: Den personlige, den til små møderum og den store til mellemstore mødelokaler. 

Poly Sync 20 & Poly Sync 20+

Tre-i-en: Personlig speakerphone, vellydende bærbar musikhøjttaler og powerbank i én.

Med tre mikrofoner er Poly Sync 20 og Poly Sync 20+ ideelle bærbare løsninger til nutidens hybride arbejdsmiljøer.Dens kompakte, slanke design og coveret gør den perfekt til brugere på farten. 

Avancerede algoritmer til digital signalbehandling sikrer, at begge sider af opkaldet kan høres tydeligt samtidigt, og en programmerbar knap giver brugerne mulighed for at personliggøre deres Sync 20 med deres yndlingsfunktioner som afspil/pause eller stemmestyring – alt sammen med et enkelt tryk. 

Til Poly Sync 20+ medfølger en BT600-dongle til nem Bluetooth-tilslutning.

Poly Sync 40

Sync 40 har større lyd end Sync 20 med mikrofoner, der giver mulighed for større pickup-rækkevidde samt de praktiske opladningsfunktioner til smartphone til understøttelse af nutidens hybrid arbejdsmiljøer. 

IT-afdelingen eller brugeren kan sammenkæde to enheder trådløst, så de passer til forskellige størrelser konferencelokaler. 

Sync 40 har et kraftigt batteri med op til 20 timers taletid, og den automatiske “unpairing” af Bluetooth giver mulighed for hurtigt at man kan fjerne sin egen telefon eller laptop efter et møde, så den ikke automatisk hopper på næste gang man går ind i lokalet!

Poly Sync 60

Sync 60, den største speakerphone i Sync-familien, indeholder alle funktionerne fra Sync 20 og Sync 40 men er designet til større mødelokaler og konferencelokaler. 

Med seks mikrofoner og intelligente LED-funktioner kan enheden automatisk spore stemmer i mødelokalet og tilpasse sig for at sikre, at den anden ende af opkaldet har en fantastisk lydoplevelse. Med sine to store indbyggede højttalere fylder Sync 60 let rummet med detaljeret, krystalklar lyd. Tilslut et USB-videokamera til enheden og få et komplet AV-setup.

Mens Sync-familien tilbyder løsninger til medarbejdere overalt, hjælper de også IT-afdelingen, der kan styre implementeringen af enheder og tillade fjernkontrol af Sync-enheder.

Tilgængelighed

  • Poly Sync 20 er tilgængelig worldwide fra november 2020 
  • Poly Sync 40 er tilgængelig worldwide fra januar 2021
  • Poly Sync 60 er tilgængelig worldwide i starten af 2021

Priserne er endnu ikke tilgængelige, men du kan læse mere om de nye Sync-enheder her, og Poly lover at priserne også dukker op her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?