TT0007: Persondataforordningen – en fordel for både private og virksomheder

Så er vi klar med vores syvende episode af Tech-Talk. Lars Bennetzen er denne gang taget en tur til Ricoh Danmark for at høre mere om, hvad den kommende Persondataforordning kommer til at betyde for såvel private som virksomheder. Og der er godt nyt for os alle

D. 18. marts næste år træder den nye EU-persondataforordning i kraft, og mange virksomheder er i tvivl om, hvad den kommer til at betyde for dem.

Derfor har Lars Bennetzen taget en snak med direktør for Ricoh Danmark, Søren Krogh-Nielsen, og Jens Bindesbøll, Head of Ricoh Solutions, for at finde ud af, hvad Persondataforordningen egentlig er for en størrelse.

Så tag med på en tur ind i Persondataforordningens verden, og lær mere om, hvordan den faktisk er en fordel for såvel os som private og for virksomhederne.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?