Turtle Beach lancerer forbedret lyd til gameren i to nye produkter

Det trådløse headset Elite Atlas Aero og lydforbedringsdimsen Atlas Edge fra Turtle Beach lover bedre lyd til gameren, fed komfort og masser af brugertilpasninger

Turtle Beach er kendt for deres lydprodukter, og Elite Atlas Aero er et helt nyt trådløst headset, som leveres med den specialudviklede Turtle Beach Control Studio-software, der bruger Waves Nx audio-teknologien, der skulle ændre stereolyd og surround sounds til panoramisk 3D lydoplevelser.

Men samtidig kommer headsettet også med en pc-optimeret version af deres Superhuman Hearing, der skulle give en konkurrencemæssigfordel når du gamer, samt Waves Maxx suiten af lydindstillinger så både gamer og streamer kan få indstillet lyden præcist som han ønsker.

Den anden hardwareenhed, Atlas Edge, er en lydforbedringsenhed der kobles direkte ind i en usb-port på din computer, og så skulle det med det samme forbedre dit kablede pc-headsets lyd. Du vil kunne brugertilpasse lyden til dine ønsker, og samtidig får du Waves Nx og Maxx audio-teknologierne, Super Human Hearing og meget mere.

Begge produkter kan bestilles i dag hos på turtlebeach.com, og prisen er 149,99€ (for headsettet) og 29.99€ for lydforbedringsenheden.

Detaljer om Elite Atlas Aero

Headsettet kommer med 50mm Nanoclear drivers og en højsensitiv mikrofon, og begge dele lover god og klar lyd til både dig og dem der lytter til dig.

Turtle Beach lover at det er udviklet med komfort og holdbarhed for øje, og derfor har Elite Atlas Aero en tynd metal hovedbøjle med en såkaldt flydende pude, Turtle Beachs ProSpecs Glasses Relief system og et genopladeligt batteri med kapacitet til 30-timers gaming.

Detaljer om Atlas Edge

Atlas Edge er en usb-enhed der kobles direkte ind i din computer, og du kobler så dit kablede headset (behøver ikke være et Turtle Beach) til usb-enheden i 3,5mm jack-stikket. Herefter kan du bruge alle de specielle funktioner du finder i Turtle Beachs softwarepakke.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2493 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart