Ultimate Ears Wonderboom ny lille højttaler lover stor lyd

Ultimate Ears Wonderboom, en lille Bluetooth højtaler med stor lyd. Den transportable højtaler lover høj kvalitet med skarp og klar lyd såvel som god bas

Wonderboom er designet til musikelskere, der er på farten og ønsker deres musik fra det øjeblik de vågner, til det øjeblik de går i seng. Wonderboom handler om musik – det er en enkel højtaler med stor lyd.

Wonderboom er nemt at betjene: Tænd højtaleren, forbind den med din telefon og tryk på afspil. Ved at trykke på UE-knappen placeret øverst på højtaleren, kan du starte, pause eller springe til næste sang og forbinde to Wonderboom højtalere med hinanden for dobbelt så meget sjov.

Med Wonderboom kan du nyde din musik på den måde, det er meningen, at den skal blive hørt – højt. Stream og del din musik når som helst og hvor som helst med Wonderboom, uanset om du fester ved poolen, gør dig klar til en bytur med vennerne eller befinder dig på en mudret og støvet festivalplads. Og bare rolig: Det gør intet, hvis den bliver våd, for højtaleren er vandtæt. Bliver den beskidt, kan den vaskes.

Ligesom de prisbelønnede Ultimate Ears’ højtalere, UE BOOM 2 og UE MEGABOOM, leverer Wonderboom klar 360-graders lyd med medrivende, balanceret bas og kan tåle at blive tabt fra op til 1,5 meter uden at tage skade. Wonderboom har en 10 timers batterilevetid og 30 meters trådløs rækkevidde. Wonderboom er vandtæt, IPX7 certificeret, hvilket betyder at den kan tåle at blive nedsænket i vand på en meters dybde i op til 30 minutter. Højtaleren kan desuden flyde og har en strop på toppen, så den nemt kan fastsættes til en taske. Sæt den på din cykel, hæng den på din rygsæk og gå aldrig glip af en tone med den nye Wonderboom.

Ultimate Ears Wonderboom forventes at være tilgængelig fra april 2017 til en vejledende pris på 799 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?