Vægten 3D-scanner dig

En ny vægt der gør mere end bare veje dig er hastigt på vej. Shapescale fremstiller også et 3D-scan af dit når du stiger på vægten

Det kan være svært at finde ud af hvad der sker når du ændrer livsstil. Det kan godt være du taber dig, eller måske tager på, men hvor på kroppen er forandringerne? Og hvor meget kropsfedt har du i kroppen.

Det er nogle af de spørgsmål som Shapescale forsøger at give dig svar på. Vægten er nemlig mere end blot en vægt du stiller dig op på. Den er også en avanceret 3D-scanner, som også fremstiller et 3D-scan af dig når du går på vægten.

Scannet gemmes i en app på din smartphone, og så kan du sammenligne dine fremskridt efterhånden som tiden går.

Faktisk er scanneren og appen ret smart indrettet – den laver nemlig også et heatmap over, hvor på kroppen ændringerne finder sted. Samtidig giver den dig et visuelt overblik over dine kropsmål, hvor fedt og muskler er, og hvor meget de udgør af din krop, og det hele sker ret hurtigt.

Vægten er stadig under udvikling, men den skulle ramme markedet til april næste år. Her på redaktionen ligger vi i dialog med udviklerne og håber at mulighed for at teste Shapescale inden den rammer markedet.

Du kan læse mere om Shapescale her, og herunder kan du se en video, hvor den demonstreres.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2692 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart